Sound Dragon AS-3270 DVD

Sound Dragon AS-3270 DVD

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
autoradio-dvd-slika-1229458.jpg

jeste snj marka, al jeftino ga lik cijeni. vrijedi li 140 km? ? ?

Član
http://www.njuskalo.hr/auto-mp3-cd-dvd/autoradio-dvd-oglas-580268
et ti i tu lik prodaje,pa se ti skontaj,on samo isprobanog,ako je to tacno,cijeni 550kn
kinez je,moze valjat,moze crknut brzo,znaci,kak se potrefi
al s obzirom da je dvd,mislim da nije skup

Član
U TachnoMarketu su ja mislim prodavali ih ne znam imal i sad ako budes iso sta u TZ otidji na Stupine pa se raspitaj i kolko kosta nov ...

Početnik
ja sam uzeo Pioneer pre par godina, prvo DEH 4900 za nekih tada 100e (ispo nov iz kamiona, u radnjama je tada bio oko 250e... i bio je u yugu, tad mi je vise muzika vredela no cela kola) pa kasnije isto Pioneer samo DEH 5900 MP (slicne serije, samo sto ovaj drugi menja boje i malo jace tera zvucnike)... ako oces da uzmes nesto kvalitetno ja ti savetujem Pioneer :cool: najbolji po meni odnos cena - kvalitet!

Član
flash_back je napisao(la):
ja sam uzeo Pioneer pre par godina, prvo DEH 4900 za nekih tada 100e (ispo nov iz kamiona, u radnjama je tada bio oko 250e... i bio je u yugu, tad mi je vise muzika vredela no cela kola) pa kasnije isto Pioneer samo DEH 5900 MP (slicne serije, samo sto ovaj drugi menja boje i malo jace tera zvucnike)... ako oces da uzmes nesto kvalitetno ja ti savetujem Pioneer :cool: najbolji po meni odnos cena - kvalitet!

sigurno:D

Član
stim da svaka dva dana zaplace neciji radio (al lopovi se polopovili pravo, samo Kenwood, LG, Pioneer i sl. kradu), tako da mi nije zao dat novcice za ovo chudo. Pa koliko radi neka radi.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.