sonniboy,zatamnjivanje legalno i jenostavno...

sonniboy,zatamnjivanje legalno i jenostavno...

Član
ne valja ovo za one sto bacaju cigare i razno smece kroz prozor :lol:

al stvarno dobra stvar, modernija verzija onih nekad cuda sto su bila na lijepljenje i + u obliku prozora

a i cijena je pravo masna za ovo

Legend
meni iskreno nije nesto, stanem na naplatnu rampu moram vrata otvarati da platim ili tako neke slicne situacije

ja sam prolso ljeto imao priliku ovo vidjet na jednom audiju a6 avant pet komada 400eura ali je sto se tice estetike pravo super sad ne znam da li ima za prednja vrata da se pravi, sto u tom slucaju stvara smetnja bas kad nesto hoces preuzet i slicno kroz prozor

Član
dobro jest, al nije prakticno
meni se opet svidja, nit pusim, nit stajem na naplatne rampe, tako da bi meni valjalo:icon_smile:

Član
ovo nije lose za nazad, isto kao sto se imaju uzet dodatno one orginal "mrezice", cijena tu negdje... ali meni od ovog jedino imaju smisla one na dizanje/spustanje, ko dingospo... ovo lijepit naprijed i cirkuzat, smanji i vidljivost, smeta daleko vise nego recimo llumar...

Član
ma ovo je samo za ljude kojima smeta klima i propuh, jer kad otvoris prozor ulazi ti zrak a ne puse direkt u tebe i jos dodatno malo blokira sunceve zrake da ti ne bude vruce u autu. meni licno nije nesto aman zaman, bolje folije stavit jer su ljepse i prakticnije.

Član
Kako kome, meni lično se sviđa. Možeš i skinuti po potrebi, a štiti od sunaca, ionako bih samo i stavljao nazad. ;)

Član
ne znam koja je cijena al napravit ce to kinezi za 10 eura komplet :D:cool:

A to da smeta za naplatne kucice pa i ne mislis valjda i na prednja stakla ovo stavit :D