Solidan woofer i pojacalo mi treba ? ? ?

Solidan woofer i pojacalo mi treba ? ? ?

Početnik
Pozdrav

Ko ce mi predlozit dobro pojacalo i woofer da su prejaki i pare su u pitanju koliko para pisite ovdje treba mi hitNo !

DLS

Početnik
AlmediN je napisao(la):
Pozdrav

Ko ce mi predlozit dobro pojacalo i woofer da su prejaki i pare su u pitanju koliko para pisite ovdje treba mi hitNo !

pa kolko ti imas para brate za muziku? kolko si spreman odvojit?:icon_question:

Početnik
ovo??

http://www.bhtuning.com/woofer-pojacalo-200km-novo-akcija-t-36531.html

anes golf je napisao(la):
imam ja bass sony 380 rmsa 80km

sve zavisi sta hoces, ovaj anesov je za pocetak extra, sa dobrim pojacalom i kutijom po mjeri ima da razvaljuje....

ako hoces otkidanje, da te cuju kilometar prije nego li naidjes s autom, brale, cijene nema, koliko god da das malo je, jer ti za takve stvari treba bruku stvari, ne samo pojacalo i sub, treba alternator, kablovi, akumulatori, hiljadu jos jada i sitnica, kojima nikada kraja....

s toga, ako ne zelis nesto pretjerano, ovaj anesov sub ti je sasvim ok, ja koristim zasad jedan pioneer na 400Wrms (20 manje odo ovoga sony) i prezadovoljan sam, dok mogucnosti bude ide jos jedan u gepek isti, ali sve to povlaci mnogo toga, jer mi aku vec polako popusta i sa ovim jednim....

Realno, neki solidni setupa bi ti trebao doci oko nekih 300KM, manje vise, a ako hoces bas bas jedno 2000 mislim da bi te moglo namiriti.....

Kas Alpine kod muhe 200KM,
Na piku pioneer 3000W (1000wRMS) oko 200KM
Pojacalo da to gura oko 150KM
Kablici ugrubo 50KM

To je to, a mozes i kombinaciju Alpine cd i onaj set sto ti je muha gore pomenuo, novo je novo ipak....