SLOT IGRICA

SLOT IGRICA

DLS

Početnik
treba mi link gdje da skinem igricu slot .. slicnu onima sto se naleze kod nas u kaficima na onim aparatima ..ono gdje ima fruit slot sa ,itd ..
evo slika otprilike kako izgleda ..

cuo sam da je neki lik iz srbije napravio jedan al nikako nemogu da nadjem

slika-Pc-poker-Pay-Slot-1282460v160h120.jpg

eto slika .uglavnom ovakakv bi trebao da bude ..;)

iko??? jel iko kocka odvas ..ctctc?

http://users.teol.net/~kolja/skotovi.htm

Ima i neka igrica od naseg covjeka, izgleda kao ta sa slike, ali nju ne mogu naci ;)

DLS

Početnik
technoGeek je napisao(la):
http://users.teol.net/~kolja/skotovi.htm

Ima i neka igrica od naseg covjeka, izgleda kao ta sa slike, ali nju ne mogu naci ;)

imam starac ovu .skotovi ..al grafika je jedna i nema oni cukica i to ..al kvaloa i za ovo sto si se potrudio ide +;)

Član
joj igrao sam ja nekad ovo,doduse ove skotove sam igrao,trazio u to vrijeme neki drugi ali nisam mogao naci

Član
Bjez sta se para dok se islo u srednju skolu bacilo na ovo ne smijem vise ni na racunaru probat igrat hehehe

Član
ArminM je napisao(la):
Got2b je napisao(la):
odes u BH lutriju..ubacis cenera i igras se :D:D:D

poslije tog cjenera usitnis jos jednog,i onda jos jednog,i izadjes bez marke,kolko mi se to puta desilo:icon_mad::icon_mad:
ja sam neki dan digo 140KM ubacio cenera....i cim sam izvadio izgubio se odma iz lutrije:D:D:D

Član
addo je napisao(la):
Got2b je napisao(la):
ArminM je napisao(la):
Got2b je napisao(la):
odes u BH lutriju..ubacis cenera i igras se :D:D:D

poslije tog cjenera usitnis jos jednog,i onda jos jednog,i izadjes bez marke,kolko mi se to puta desilo:icon_mad::icon_mad:
ja sam neki dan digo 140KM ubacio cenera....i cim sam izvadio izgubio se odma iz lutrije:D:D:D

Vratit ces ti to ne brini! :D

vratit ce i to i jos 140km,pokusavajuci da se izvadi:cool:

Član
Ma navuce se na ovo :lol:

Got2b dodji ces ti njima opet da izvadis jos 140 :D ak ne izvade oni tebi :lol: Od sad kad prolazis kraj lutrije zazmiri dok ne prodjes da ne gledas :lol::cool:

Član
Kako neki ljudi nikad da shvate... nema tu para i gotovo. Igrao sam i ja u vakat i visio po ovim aparatima, i svaki je isti... bilo je onih gdje smo pare uzimali lopatom, ali bilo je onih gdje se nikad ništa nije moglo uzeti... :)

Igrajte Holdema, barem znate šta igrate... svi ste jednaki i svi za stolom imate istu šansu uzeti te pare što su tu... nigdje neće pobjeći kao na ovom aparatu što ih gazda uzima :) malo živaca i uvijek ste dobri :cool:

Član
prije je bilo dosta caka za vadjenje love s aparata,ali sada je to vec prevazidjeno,ne moze se sa ovih novih. Pogotovo sa onih koji imaju vise igrica. Provjereno:icon_biggrin:
bolje se batalit corava posla,nema tu love,jednom si dobar nesto sitno para,a 10 puta puhnes,i tako to obicno ide,gubljenje vremena i para,uzalud

Član
ArminM je napisao(la):
prije je bilo dosta caka za vadjenje love s aparata,ali sada je to vec prevazidjeno,ne moze se sa ovih novih. Pogotovo sa onih koji imaju vise igrica. Provjereno:icon_biggrin:
bolje se batalit corava posla,nema tu love,jednom si dobar nesto sitno para,a 10 puta puhnes,i tako to obicno ide,gubljenje vremena i para,uzalud

upravo to... samo gdje je živa lova na stolu može se profitirat dobro, gdje nema komp. prstiju umješanih... i gdje te nemože niko levatit... kao što je texas holdem ;)