I ITALY Član 13.02.2008 #3 Outrage je napisao(la): Ni ja Kliknite za proširenje... Ma to je meni doveženo u Kakanj, samo malo kasnili sa isporukom, al ewwo sad vidim da je bila gužva... ma oprostit ću im... ovaj put:lol::lol::lol:
Outrage je napisao(la): Ni ja Kliknite za proširenje... Ma to je meni doveženo u Kakanj, samo malo kasnili sa isporukom, al ewwo sad vidim da je bila gužva... ma oprostit ću im... ovaj put:lol::lol::lol:
VR6Boki Član 13.02.2008 #4 Ko ovo naruci i kad prije, ovaj auto je tek nedavno predstavljen. Neka vrsta Ferrarija, samo sa drugim znakom...
Ko ovo naruci i kad prije, ovaj auto je tek nedavno predstavljen. Neka vrsta Ferrarija, samo sa drugim znakom...
tibor987 Član 13.02.2008 #6 u ovom slucaju ne ukrao maseratija nego slep sluzbu...klepis jedan, dobijes dva heheh...prodas slepu i taman imas za regge maseratiju hihihi
u ovom slucaju ne ukrao maseratija nego slep sluzbu...klepis jedan, dobijes dva heheh...prodas slepu i taman imas za regge maseratiju hihihi
SeEn_BoSs Član 13.02.2008 #15 Chuza je napisao(la): ma ovo Celo i Gasi se utalili se pa kupili sta se cudite mogu oni he he he Kliknite za proširenje... Celo :icon_rolleyes:
Chuza je napisao(la): ma ovo Celo i Gasi se utalili se pa kupili sta se cudite mogu oni he he he Kliknite za proširenje... Celo :icon_rolleyes: