Skidanje Instrument table clio

Skidanje Instrument table clio

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
eh sada intereseuje me da li znate kako se skida instrument tabla od clia 2 phase 2 2002 god + ...treba da skinem gdje stoji km/h sat i obrtaje tj.. hocu da mjenjam pozadinsko svjetlo...ako je neko to skidao da li zna gdje stoje zabice ili sarafi---posto ja nebih nista da slomim...;) thx

Član
bilo ti je skoro na forumu,pogledaj u podforumu linkovi,bilo je bas za clia,mijenjanje pozadinskog svjetla;)

Član
ma sve ono sto sam trazio je slabo...a nema to za clia nigdje...ahh koliko sam skontao da su ove diode skupe sto ja trazim...SMD LED PLCC2 white 1100 mcd ....ovih dimenzija 2.8 x 3.5 mm ...ako ima neko informaciju gdje bih mogao nabaviti ...nemoj samo imas u electronic centru na marindvoru i tako...ali svejedno pogledacu i da ako znate cijena tih dioda;)

Član
gledao sam i ja sad po forumu,nisam mogao naci,al sto posto je bilo,i to skoro nekad,ni mjesec dana unazad,i to bas se radilo o cliu,snimak je sa you tube,momak bas radi sa tim diodama,plave je ugradjivao

Član
hah ma to sam ja postavljao clip kako treba da uradim pa sam pitao koje su diode..hah thx ipak..;)

Član
1. skines kedere
2. skines plastike sa stokova uz sajbu drze ih 4 nosaca - lahko lomljivo
3. odvrnes bocne sarafe do kojih dodjes kad odradis ovo dvoje
4. odvrnes sarafe koji se nalaze na otvoru ventilacije sajba
5. skines plasticnu oblogu volana imaju ispod dva sarafa da bi mogao doci do slijedeca dva (zadnja) koja se nalaze ispod gornje plastike
6. ravnomjerno povuci tablu i eto ga
7. NEK TI JE BOG NA POMOCI - sretno

Član
ma vidje cemo ....ako nadem te diode...a i nedaje mi se previse para da bih to napravio...a niksa thx na savjetima;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.