Sjedista golf 2 syncro HELP!!

Sjedista golf 2 syncro HELP!!

ljudi, moze li mi neko ko je malo vise upucen u sve ovo..PROCJENITI vrijednost ovih sjedista, koje imam, u ovakvom stanju...znaci..od golfa 2 syncro, 4 vrata, profilisana..
imam i zadnja u savrsenom stanju,,inace udobna, ne skripe,, jedino sto su bila 5,6 mjeseci u jednog krkana koji je poderao vozacko ulazeci u auto, i to bi trebalo popravit....evo slike..i ako ko zna, koliko otprilike vrijede..:icon_question::icon_question:
1pea0g.jpg

2uqdc3b.jpg

2eyjg5f.jpg

dxe81v.jpg

ma mozes stavit cijenu kolko hoces, skuplji su dijelovi za mk2 nego za mk4, tako je na PIK-u:lol::lol:
na otpadu od mk4 komplet sjedista 100-150KM pa vidi kolko tvoja vrijede

haha dobro to je tacno :D skuplje za duju nego za mk4...
al eto..zanimala me neka okvirna cijena za ova sjedista, jer , prodao sam covjeku jettu 2 GL , generalno uradjenu (zao mi sto nisam slikavao sav rad od nekih mjesec i po, uglavnom , jetta je fabrika :D ) :icon_exclaim: al momak zeli presvlake na sjedista(pitajte njega sto :D, inace i tapacirunzi su par od sjedista ovih) i svejedno mu je da li cu staviti ova ili neka druga od mk2, pa ..eto razloga sto pitam hahahaha :D da reko ne dajem ova uzalud , ako ista vrijede vise od obicnih golfovih..et