Servis za Chevrolet Trailblazer v6 4.2

Servis za Chevrolet Trailblazer v6 4.2

Član
Treba mi podatak o tome gdje se ovaj model moze servisirati u BiH
motor 4.2 litra V6

Cuo sam za nekog Salema u Vogosci al nikad nema vremena i dere gizove cijenom pa ako neko ima nekog drugog bilo gdje u bih nek javi
thx

Član
grand auto potvrdio da radi samo Evropske modele Chevroleta

Ako iko zna nekog servisera bilo gdje u BiH neka kaze pliz

Član
Fala puno MTR izvadio si me, ako dobro radi i na vrijeme zavrsi nek i naplati, ovaj iz Vogosce samo zavlaci!

MTR

Član
GaRGa je napisao(la):
Fala puno MTR izvadio si me, ako dobro radi i na vrijeme zavrsi nek i naplati, ovaj iz Vogosce samo zavlaci!

Meni je radio na Blazeru 4,3 V6 ( Vortec od 200 KS ) , sredio sve za 120 KM a jedan indijanac mi trazio za istu stvar u Sarajevu 1200 KM :icon_mad:
Radi mi i dalje na nekim djipovima , evo sad mi radi mjenjac na jednom i kostace me 500 KM sto nije puno u odnosu na cijenu vozila, velicinu mjenjaca i komplikovanost zahvata

Član
MTR je napisao(la):
GaRGa je napisao(la):

Meni je radio na Blazeru 4,3 V6 ( Vortec od 200 KS ) , sredio sve za 120 KM a jedan indijanac mi trazio za istu stvar u Sarajevu 1200 KM :icon_mad:
Radi mi i dalje na nekim djipovima , evo sad mi radi mjenjac na jednom i kostace me 500 KM sto nije puno u odnosu na cijenu vozila, velicinu mjenjaca i komplikovanost zahvata

Cekam neka dijelove iz Amerike pa cemo otici do njega da vidim koliko bi to para bilo da se to zamjeni.

Hvala jos jednom puno na informaciji bas nisam nigdje mogao naci dobrog majstora za chevije, slabo ih ima kod nas :))

Član
035 282 656 trazi miralema,reci emir ti je dao broj emir golf v6 ;)
i posavjetuj se,savjet je uvijek besplatan
rade od 10 do jedno 16h
pozz

Član
lov2xlr8 je napisao(la):
035 282 656 trazi miralema,reci emir ti je dao broj emir golf v6 ;)
i posavjetuj se,savjet je uvijek besplatan
rade od 10 do jedno 16h
pozz

Hvala puno u kojem gradu je ovaj mastor imenjace ? :D