Senzor pritiska goriva - pomoc nekog tko zna oko struje !?

Senzor pritiska goriva - pomoc nekog tko zna oko struje !?

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
BHT Ovisnik
Pozdrav,vec sam se javljao s ovim problemom,ali tek sada vidim da je puknut kabal od ovog senzora,sto je uradio netko od stručnih majstora:icon_mad:

to je ovo

pictures001.jpg

ide ovdje

pictures002i.jpg

pictures004.jpg

ovako vozim vec 2 mjeseca jer se auto ponasa normalno,mislio sam da je samo kopča puknuta,ali danas rekoh bas da vidim kad vidim da je ono skroz odlomljeno:icon_mad:
da li se moze posebno naruciti ovaj kabal da netko od električara to sredi jer cijel taj senzor kosta 600 i nesto KM
kako mi steti ovo motoru dok nije ispravno ?

hvala :)

BHT Ovisnik
RE: Senzor pritiska goriva pomoc !?

aaa vracate mi nadu :D :cool:

ne razumijem se bas u ovakvu elektroniku,jel moze posluziti bilo koji drugi flet kabal ili zice,jer ovuda samo prolazi signal ?

nalemis zice na flet, i tamo gdje trebaju ici nalemis drugi kraj....

samo pazi da se flet ne istopi, osjetljiv je ne treba puno grijati, ali uglavnom moze se.....

BHT Ovisnik
slao mi je clan nermin poruku također,odnjeti cu to do RTV servisa,al uglavnom taj flet se moze rijesiti,jer je pukao malo na kraju,koja je razlika između fleta i obicne zice ?,jel samo to sto je flet tanji ili ima neka svojstva ?

Legend
zica ko zica, provodnik ko provodnik, jedina razlika je sto je flet kompaktniji, sve ostalo isto, i sigurno se moze polemiti:cool:

BHT Ovisnik
evo jedino ovo ima na sebi, zaokruzeno,i ide na ovo dole zadnje zaokruzeno,isto imaju 2 takva,samo se jedan ne vidi

pictures004.jpg

nadam se da ce se moci to rijesiti,otisao bih odmah ujutro,sada skinuo ovaj flet,napravio krug na magistrali,isto kao da mi auto ljepse radi:icon_confused: mozda dok je bio ovaj flet tu jos je gore bilo jer je dirao ove druge lemljene dijelove

BHT Ovisnik
sve je rijeseno,serviser zalemio obicne zice,vratio sve nazad,al se auto i dalje gasi,pa na dijagnostiku da vidim oce sta pomoci,greska se ukloni odmah,a prije nije mogla,onda sta dalje,kaze mi majstor to su klapne,ocistio mi klapne,auto nikad bolje nije radio:cool:
sa dijagnostikom i svime kada se zbroji nije me izsalo 70km,a tamo u ovlastenom bi mi uzeli samo za senzor 600+ km + ruke:icon_twisted:

hvala svima na pomoci,mnoooogo ste mi pomogli:cool::cool:

BHT Ovisnik
a-a..nisu obicne,tanke su :lol::lol:

nije mi htio naplatiti,kaze ako ne bude radilo nemoj nista placat,ako bude kako hoces:lol: pa cu mu sutra otic dat nesto na kavu:cool:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.