Seminarski - Ekonomija

Seminarski - Ekonomija

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Legend
Ako neko slucajno ima seminarski iz Makroekonomije ili Moneratnih finansija, ili zna neki koristan link, bio bih zahvalan da postavi.

Legend
uh makroekonomiju sad imam.....da je mikro,mozda bih i nasao nesto,......good luck drug;)

Legend
Ja ba Monetarnih finansija, zima po prstima, nisam ni doruckovao pa malo zakacio slova :)

Legend
Eh napisao sam iz Ekonomije tj Makroekonomije, sad mi treba bilo sta, odnosno bilo koja tema iz Monetarnih finansija.

Član
Posted by daki - Today 08:50 AM
Eh napisao sam iz Ekonomije tj Makroekonomije, sad mi treba bilo sta, odnosno bilo koja tema iz Monetarnih finansija.

ne lazi matereti cura ti napisala....cccc :) grobine .... :)

daki je napisao(la):
Ako neko slucajno ima seminarski iz Makroekonomije ili Moneratnih finansija, ili zna neki koristan link, bio bih zahvalan da postavi.

Jas imam nekoi seminarski od makroekonimija i mikroekonomija na makedonski.Ako sakate moze da napraveme razmena zatoa sto i na mene mi treba nekoja nova od ovie dve oblasti.pisite na mojot e-mail dali odgovara.
gocevski_ile@yahoo.com
pozz

Član
Je li imas ili ti treba, ne spikamo makedonski pa ne kontam! :) A ako ti imalo spikas i razumijes bosanski, trebao bi se prijaviti u novim clanovima, jer ovo je auto forum! S razumjevanjem! :)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.