Scan to PDF

Scan to PDF

Administrator
potreban besplatan program kojim cu skenirati i odmah snimati u pdf... koji god sam nasao bio je trial...

naravno najpozeljnije je sa linkom:icon_biggrin:

Administrator
u jpg... nasao sam odlican program jucer ali traje 30 dana... preko njega vrsim skeniranje i automatski mi pravi pdf file..

Administrator
scanwiz... nisam trazio jbg... sinoc mi trebalo, pa ce mi cesto trebat pa reko da nadjem nesto kvalitetno

Član
www.phazeddl.com

www.thepiratebay.net

1. moj predlog, velik ali jako dobar za rad sa PDF-ovima ima i editovanje i cuda, nije besplatan inace ali na gore pomenutim sajtovima jeste :D Adobe Acrobat Professional najnoviju verziju.

2. moj drugi izbor, malo manji od prvog ali prepoznaje skeniran tekst radi sa skenerom ili bilo kojim drugim oblikom dokumenata i snima u mnogo formata od kojih su najzanimljiviji Word i PDF a ima i jpg i ........ ali zna ponekad praviti sranja tipa da ti istekne trial iako si ga krekovao :) ABBYY Fine Reader, uzmi neku nizu verziju nemoj najnoviju, kao npr 9.0.

3. najmanji i najjednostavniji ako ti ne treba da direktno sa skenera nego hoces iz raznih izvora da pravis PDF: novaPDF programcic koji instalira PDF printer, posaljes na stampu on izbaci PDF isto uzmi najnoviju verziju slobodno.

Član
Nema ni na jednom od ovih site-ova, bar meni ne izbacuje nista (vezano za navedeni program-scanwiz)

Administrator
menjic je napisao(la):
www.phazeddl.com

www.thepiratebay.net

1. moj predlog, velik ali jako dobar za rad sa PDF-ovima ima i editovanje i cuda, nije besplatan inace ali na gore pomenutim sajtovima jeste :D Adobe Acrobat Professional najnoviju verziju.

2. moj drugi izbor, malo manji od prvog ali prepoznaje skeniran tekst radi sa skenerom ili bilo kojim drugim oblikom dokumenata i snima u mnogo formata od kojih su najzanimljiviji Word i PDF a ima i jpg i ........ ali zna ponekad praviti sranja tipa da ti istekne trial iako si ga krekovao :) ABBY Fine Reader, uzmi neku nizu verziju nemoj najnoviju, kao npr 9.0.

3. najmanji i najjednostavniji ako ti ne treba da direktno sa skenera nego hoces iz raznih izvora da pravis PDF: novaPDF programcic koji instalira PDF printer, posaljes na stampu on izbaci PDF isto uzmi najnoviju verziju slobodno.

hvala menjicu... sad cu da potrazim;)

Ja koristim vec cetiri godine ovaj program dobio ga uz printer kad sam kupio

http://thepiratebay.org/torrent/4484517/Readiris_Pro_11_Middle-East_Edition_Mr.Underground_Edition

Član
Bolji je ABBYY Fine reader od IRIS-a sto se tice prepoznavanja slova a pise se sa dva slova B i dva slova Y ispravio sam gore.

A za cisto pravljenje PDF-ova je najbolji Adobe Acrobat.

Član
menjic je napisao(la):
Bolji je ABBYY Fine reader od IRIS-a sto se tice prepoznavanja slova a pise se sa dva slova B i dva slova Y ispravio sam gore.

A za cisto pravljenje PDF-ova je najbolji Adobe Acrobat.

;)