SBN:nista novo u tuzli

SBN:nista novo u tuzli

Član
Danas se u Ulici Husinskih rudara, u blizini benzinske pumpe Petrol (Miladije) dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je jedno lice povrijeđeno i pričinjena je veća materijalna šteta.
U sudaru su učestvovali PMV Golf 3, kojim je upravljao Alija H. rođen 1958. godine i Pežo 205 kojim je upravljao Žarko I. rođen 1982. godine.
Vozač Pežoa 205 zadbio je povrede zbog kojih je prevežen u UKC Tuzla. Ljekari se nisu izjasnili o stepenu povreda, zadržan je na daljem lječenju.

daj da otvorimo samo jednu temu za saobracajke u tuzli, zatrpavamo forum ovako, svaki dan po dvije teme :D

zestoko je ovaj sa 205ticom stradao...
ljudi pazite se..

Član
ovo se dogodilo danas dole kod nas, preko puta druge pumpe, a Žarka znam, na svu sreću nije ozbiljno povrijedjen kolko smo mislili, mislili smo da je slomljena kičma, hvala bogu nije, uglavnom strašan sudar, otac me zvao 5 puta, prvo pita jesil ti ko je sta je :icon_sad::icon_sad::icon_sad:

Član
sta je ovo golf bio u pretcanju pa zvekno pezoa ili...kako mi se cini pezo se od udara okrenuo :icon_eek:

Legend
saledoboj je napisao(la):
sta je ovo golf bio u pretcanju pa zvekno pezoa ili...kako mi se cini pezo se od udara okrenuo :icon_eek:

Prije bih rekao,da je peugeot stojao na ulici,a ovaj s tricom isao malo brze,i to i bi,jer na pugu se vidi na prvoj slici da rade zmigavci;)