SBN:nista novo u tuzli 2

SBN:nista novo u tuzli 2

Član
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u subotu oko 2:30 sati u ulici Armije BiH, kod kasarne u Tuzli, u kojoj je dvadesetčetverogodišnjakinja iz Tuzle automobilom udarila u banderu ulične rasvjete, probila ogradu, zaustavivši se na samoj ivici provalije, pričinjena je velika materijalna šteta, no na sreću vozačica je zadobila samo lakše tjelesne povrede.

Prema nezvaničnim informacijama, koje smo saznali na mjestu događaja od očevidaca, dvadesetčetverogodišnjakinja je upravljajući automobilom ˝Renault Clio˝(532-K-332), u jednom trenutku izgubila kontrolu nad vozilom, udarila u stub ulične rasvjete, probila ogradu pored puta, zaustavivši sa na ivici provalije. Pretpostavlja se da je uzrok saobraćajne nesreće neprilagođena brzina uslovima i stanju na putu. Uviđaj na mjestu događaja obavili su službenici policije PS Istok.

Član
Mislim da sam vidio ovu curu na Bulevaru sinoc oko pola 1 isto tako malo brze je vozila... Sreca pa nisu neke ozbiljne povrede

Član
Prijateljica moja... shteta auta a sreca njoj nije nish... jbg desava se gore je zaj*ana cesta...