;SAVJET ;

;SAVJET ;

Član
bucky_mb@yahoo je napisao(la):
treba u ovo auto jos hiljadu uloziti da bude
u tip top stanju,, i to minimum,, trazi fiat bravo hgt,,
ili golfa 3 mozes odlicnu naci 96, 97 godiste,, bravo je vec
98. do 2001god

druze ni sam vise ne znam,konto sam 206, fiat mi se nikako ne kupuje,a nisam nesto ni za golfa 3..trazim kakvu povoljnu 206..

Član
nije los auto, registrovan godinu dana...
najbolje pogledati uzivo, ove sitnice po branicima su mogle nastati lako tako da ne treba odmah blatit auto kao da je udaran i sli...
a normala ulozis nesto malo love da se to sredi i polakira i ova sjedista treba presvuci..
najbolje vidi , provozaj itd
normala ja ga nebi uzeo, uzeo bi fiat bravo :)

Član
slike ti slabo sta mogu reci o autu...
ja sam nedavno isao gledati E36 coupe.... na slikama sam mislio da je san od auta... uzivo druga prica... razhabano do bola...
tako da, neces znati dok ne sjedes u njega, meni se slike svidjaju ;)

Član
moje misljenje NE..
-nazad su stope novije (2003-...)
-karambolke ne stoje kako treba.. ima luftova..
-previse otrcan
ja ne bih.. ti kako hoces

Član
ne znam kako se nekom svidja fiat,niti ima izgled ni udobnost nista..peugeot je bolji u svakom segmentu.

Član
Ovog zaobiđi u širokom luku.;)

A što se tiče 206, nemoj ići ispod 1.4 motora, čak ni ispod 1.6.;)

Sve što je jeftino, neće da valja sigurno. Ispod 7, 8k ne možeš uzeti dobru 206-icu.

Član
tictac je napisao(la):
ne znam kako se nekom svidja fiat,niti ima izgled ni udobnost nista..peugeot je bolji u svakom segmentu.

tvoje misljenje ti kupujes auto niko ti ne govori protiv 206 ica vec ova ne vrijedi toliko pitao si za misljenje 8 komentara se odnosi samo na to da ovu zaobidjes i imas par dobrih razloga, a ako si vec zacrtao da to mora biti bas ova onda je tema trebala glasit koliko para mi treba da sve napravim

Član
c0d14c je napisao(la):
tictac je napisao(la):

tvoje misljenje ti kupujes auto niko ti ne govori protiv 206 ica vec ova ne vrijedi toliko pitao si za misljenje 8 komentara se odnosi samo na to da ovu zaobidjes i imas par dobrih razloga, a ako si vec zacrtao da to mora biti bas ova onda je tema trebala glasit koliko para mi treba da sve napravim

najbolje da sam otvorio temu koje auto izabrati za 6-7milja..jer ne znam vise ni ja sta bi uzeo...jer da mi je ko i svakom sta lijepo ocuvano..a za ove pare to se tesko moze naci.

Administrator
ma nikad se ne zna... to sto ti kazes za te pare tesko se moze naci ocuvano, to je tacno, ali i da kupujes polovno auto od 20 000 isto je velika vjerovatnoca da ces naici na nesto sto nije ocuvano...
kupovina polovnog auta je uvijek bila i biti ce macak u svezanoj vreci... znaci nikad ne znas na sta mozes naletiti...