;SAVJET ;

;SAVJET ;

Član
Zagrijo sam se za ovog pezoa...sta vi mislite,Kako izgleda.
Molim samo prijateljske savjete.
http://www.pik.ba/artikal/574336/peugeot-206/

Član
meni fino izgleda,steta sto je bio kod nekog ko ga nije pazio
mocna sjedista,samo ih treba presvuci

Član
Ja sam mu rekao ako hoce ga dati za 5500 mogli bi se dogovoriti.lijepo on izgleda,al nema servisnu i 99god,po meni ne vrijedi vise od 5500.

Sarajlic je napisao(la):
tictac je napisao(la):
Sarajlic je napisao(la):
moje iskreno misljenje je nemoj uzimati

kako mislis

nekako mi je sav nikakav sto bi narod rekao,karambolke i to,,po mom ukuse je bezveze ali o ukusima se neraspravlja ja sam ti rekao ja kada bi trazio auto to bih zaobisao;)

;)

tictac je napisao(la):
Ja sam mu rekao ako hoce ga dati za 5500 mogli bi se dogovoriti.lijepo on izgleda,al nema servisnu i 99god,po meni ne vrijedi vise od 5500.

poderana sjedista, karambolke spojleri mi nesto napukli sta mislis o tome? meni se cini da nije bas odrzavan jest da onako izgleda lijep ali kad se zagledas:icon_question::icon_question:

Administrator
iskreno meni na ovom pugu jedino sto valja su kadice... ostalo nista...
spojleri nikakvi, napukli... prednja tablica iskrivljena, hauba kao da je od udaraca i tako...
iskreno ja ne bi... i ne izgleda uopste ocuvano... mada je tesko ovako preko slika dok ti ne sjednes i ne vidis uzivo kakav je...

Član
pa pazi samo oglasa " VOZILO JE U EXTRA STANJU " a na ovih par slika mozes vidjeti ulaganja koliko hoces ... Auto ohabano pravo, al eto ako se ti ipak odlucis za ovo, detaljno pregledati auto i budi spreman da ulozis para u njega ne samo na izgleda nego mehaniku-elektroniku, vidi se da nije mazen ... Eto ti prijateljski savjet

JA LICNO BI GA ZAOBISAO

Član
auto je "kao" sredjeno sto kazu i po haubi nekakvih tragova, te karambolke sjedista recaro ali poderana ja nikad ne bi uzeo ovakvog "sredjenog" a ti bi trebao otici pogledat uzivo kakav je i kakav je u voznji a ako ti je daleko iskreno ne isplati ti se bas nesto ici bolje naci nekog da je sve fabricko pa i da ima masku sa znakom al da je bez packe, sjedista mogu i obicna al fina citava, itd.

treba u ovo auto jos hiljadu uloziti da bude
u tip top stanju,, i to minimum,, trazi fiat bravo hgt,,
ili golfa 3 mozes odlicnu naci 96, 97 godiste,, bravo je vec
98. do 2001god