ArminM je napisao(la):brate ja sam imao ovaj
http://mobimg.sulekha.com/huawei/g7007/full/g7007.jpg
prodao sam ga rodjaku za 100km, koristio sam ga par mjeseci, on ga i sad koristi bez problema
koji je to model koji ti mozes uzeti za 120km
ArminM je napisao(la):ako je 120km ne razmisljaj vise, odmah uzmi
prica meni drug da tamo po Holandiji masovno koriste Huawei i Alcatel
MeBeSad je napisao(la):ArminM je napisao(la):ako je 120km ne razmisljaj vise, odmah uzmi
slazem se ako je 120km jbg nemozes nijedan android telefon uzeti ispod 200km... btw gdje je 120km nov ? od nekog il ?
rs6 je napisao(la):MeBeSad je napisao(la):ArminM je napisao(la):ako je 120km ne razmisljaj vise, odmah uzmi
slazem se ako je 120km jbg nemozes nijedan android telefon uzeti ispod 200km... btw gdje je 120km nov ? od nekog il ?
donijet ce mi jaran bavi se time, pa to mu dodje ko nabavna cijena, dekodiran i sve to
maltene dzaba![]()
MeBeSad je napisao(la):rs6 je napisao(la):MeBeSad je napisao(la):ArminM je napisao(la):ako je 120km ne razmisljaj vise, odmah uzmi
donijet ce mi jaran bavi se time, pa to mu dodje ko nabavna cijena, dekodiran i sve to
maltene dzaba![]()
ak ima jos javni da se dog![]()
Sahman_Turbe je napisao(la):druze bjezi od tih smat phona...imam ja xperiu x1..nikad gluplji mobitel nisam imao :icon_rolleyes:
mirzy je napisao(la):Ja danas iso da kupim taj mob ima u bhtelekomu akcija pravo jeftino, kazu mi neastalo ali valjda ce doc dok traje akcija :icon_mad: jesam peh u pm, a inace mi je prijatelj uzo taj isti pravo fin samo neznam kakav je za ubacivanje navigacije ovih besplatni :icon_question: