savjet za navigaciju

savjet za navigaciju

pozz posjedujem poslovni VW TOURAN godina 2006 auto serijski posjeduje navigaciju...imam i mapu i karte na cd u od njemačke...Šta treba uradit da mi navigacija radi u bih i hrvatskoj dal cd sa nasom kartom ili ???? svaki savjet dobro doso

Član
dadao_style je napisao(la):
pozz posjedujem poslovni VW TOURAN godina 2006 auto serijski posjeduje navigaciju...imam i mapu i karte na cd u od njemačke...Šta treba uradit da mi navigacija radi u bih i hrvatskoj dal cd sa nasom kartom ili ???? svaki savjet dobro doso

Ja koliko znam prijatelju da bi tako trebalo... ja kad sam bio u Njemačkoj prošle godine tako sam radio kad bi išao u Austriju, samo DVD drugi ubacim i učita mi sve normalno... audi 6 bio u pitanju.

Član
Drugi DVD, ako ti je mrsko kupovat, skini mape s NET-a... Mislim da nebi trebao bit problem...
Sretno :)

DSA

Član
trebas imati dva cd-a..jedan za otkljucanje uredjaja a drugi sa najnovijim firmware-om za tvoj uredjaj..i posla oko sat vremena otprilike

DSA je napisao(la):
trebas imati dva cd-a..jedan za otkljucanje uredjaja a drugi sa najnovijim firmware-om za tvoj uredjaj..i posla oko sat vremena otprilike

moze neka info tko to moze da mi uradit ili uradis svi savjet ii info dobro dosle navigacia mi hitno treba imam je a nemam je pomazi :)

DSA

Član
ovo i da ti neko uradi, opet ti nista ne znaci jer ne postoje karte za tvoj uredjaj koje pokrivaju ove prostore