Savjet za mobitel

Savjet za mobitel

Član
Konto sam uzet ovu Nokiu X6 16gb..pa bi volio ako je neko imao iskustva sa njom da mi kaze kakav je telefon??

Član
ja imam 5800 i ja sam je gledo neki dan i meni je sve isto ko u 5800 samo sto x6 ima bolju kameru i vise memorije.

Evo ti moj savjet....prvo procitas komentare od ljudih koji je imaju...pogledas njene karakteristike,i odlucis, DA ili NE.;)
A ja kako vidim,nije neki telefon za te pare!:cool:

Član
drug moj ja ti preporucujem Nokiu 1100...:D
...onak dobar telefonic, mozes se javiti, poslati poruku i obrnuto, a mozes i zaraditi doosta love ako znas, a plus sto nije skup...:D:D:D

Član
cackao sam malo ovaj mob, dobar jeste, touch bolji nego na 5800, multimedija i fazoni, kamera ma barem duplo bolja... ali cijena zato, previse... kakve se felge za te pare mogu uzeti :D :D :lol:

Član
bolje da ganjam fele kakve sa niksprofilnim gumama za mog Shelbya :D:lol::lol:

BH Telecom i njegove ponude cine cuda!! :p

Član
ma u bhtelecomu je povoljan jedino ako se ima onaj paket od 100km mjesecno, a ko to ima, taj ni ne gleda bas cijene :lol:

Super Moderator
bhtelecom je govno i bave se svakakvim stvarima

ima ovdje u travniku x slucajeva znaci prodaju telefone sa greskom i kao daju ti garanciju
pokvari se brzo i onda odneses na popravak oni ti kazu da si ti kriv jer ti je ispao vako nako i ostanes bez telefona koji i dalje placas

Član
i uz to su telefoni PREPREPREskupi. sto neko rece, isplati se uzimati samo onima sto imaju onaj najskuplji paket :D