Savjet za Audi A6 Multitronic

Savjet za Audi A6 Multitronic

Ovako drugovi moji,stari mi planira uzet jednog audia a6 c5 2,4 V6 alii multitronic.Ono sto me zanima je kakva su vasa iskustva oko multitronic mjenjaca.Neko njemu rece kako im je problem malo taj mjenjac.
btw. auto je preslo 196 000km

sva iskustva i savjeti dobrodosli pozz

Član
Motor nepoderiv, a mjenjač je osjetljiv na seljačine balkanske... uz redovno održavanje i odnos premu njemu je super. Sve zavisi tko i kako ga je vozio prije vas.

BaXRS4 je napisao(la):
Motor nepoderiv, a mjenjač je osjetljiv na seljačine balkanske... uz redovno održavanje i odnos premu njemu je super. Sve zavisi tko i kako ga je vozio prije vas.

heh mislim da znam od cemu mislis,saltanje na tiptronic cas manja cas veca...Ipak on nije taj tip da na taj nacin dere auto...Potrebna mu bas neka limuzina,a mislim da kad bi se normalno vozio da mu i ne bi bilo nista.
Mozda cak i da mu se odma promjeni ulje u mjenjcu da li bi to spasilo ga od muka koje su mozda nastale prije.Jer je auto trenutno u perfekt stanju

Član
ja znam da su ti mjenjaci bili problem kod onih 2,5 v6 dizela... za taj vjeruj da ne znam al imam par prijatelja koji imaju multitronic i nikad problema nisu imali... samo redovno odrzavanje ;);)