Savjet pri kupnji wofera,pojacala,i kablova??

Savjet pri kupnji wofera,pojacala,i kablova??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
E raja posto ja nemam veze sa muzikom..
Hocu od vas jedan savjet ;).U svom golfu2 imam obicna 4 fabricka zvucnika sa mp3 playerom 4x25w sto misli mda je premalo :icon_smile:..Sada hocu neku muziku novu od 4x45w da ubacim woofer i pojacalo ako mi je potrebno i kablovi..

Trebaju li mi ti kablovi jer ja stavrno neznam nista u vezi muzike :lol: :lol:
Hocu dobro da udara i svira do jedno 150KM max :cool: :cool:

Vase preporuke samo sto cu muziku mp3 kupiti posebno...

Znaci za 150KM hocu neku bas kutiju sa zvucnikom 1 ili 2 zvucnika..pojacalo i kablove..

I kad spojim to hoce li mi pocrkati fabricki zvucnici i hoce li se sve moci skopcati na mp3 plaver 4 fabricka zvucnika,woofer i ostalo(pojacalo):icon_question: :icon_question: :icon_question:

Član
Tesko brate za 150 da mos i woofer kupit da valja a kamoli sve :icon_rolleyes:

Imas eno kod Nenada woofer za 60 sa kutijom, kablovi ti trebaju orginalni za pojacalo sa osiguracem 10mm barem i chinch to ti je nekih 30 KM polovno minimum,pojacalo ako mozes naci kakvo za 60 od jedno 200 w RMS sviralo bi nekako al ne ocekuj puno ..

Kolko para tolko i muzike, radije skupi jos pa uzmi sta da valja barem na 200 KM naguraj pa trazi po oglasima sta ima u ponudi...
Imas sony xplod woofere oni su 70-80 KM, piner 307 80-90 polovni al treba ti i pojacalo kako treba za njih...

I zamijeni te fabricke zvucnike prvo to je nista,pojacalo spajas na chinch izlaze nema ti veze sa ovim fabrickim zvucnicima oni ti ostaju na playeru ako nisu do sad crkli nece ni kad spojis pojacalo, jer neces njih na pojacalo ni spajat ni onako...

Eno ti kod muhe pojacalo,woofer i kablovi 250 KM novo sve samo kutiju seb napravis a imas i garanciju ....

Član
adi187 je napisao(la):
Tesko brate za 150 da mos i woofer kupit da valja a kamoli sve :icon_rolleyes:

Imas eno kod Nenada woofer za 60 sa kutijom, kablovi ti trebaju orginalni za pojacalo sa osiguracem 10mm barem i chinch to ti je nekih 30 KM polovno minimum,pojacalo ako mozes naci kakvo za 60 od jedno 200 w RMS sviralo bi nekako al ne ocekuj puno ..

Kolko para tolko i muzike, radije skupi jos pa uzmi sta da valja barem na 200 KM naguraj pa trazi po oglasima sta ima u ponudi...
Imas sony xplod woofere oni su 70-80 KM, piner 307 80-90 polovni al treba ti i pojacalo kako treba za njih...

I zamijeni te fabricke zvucnike prvo to je nista,pojacalo spajas na chinch izlaze nema ti veze sa ovim fabrickim zvucnicima oni ti ostaju na playeru ako nisu do sad crkli nece ni kad spojis pojacalo, jer neces njih na pojacalo ni spajat ni onako...

Eno ti kod muhe pojacalo,woofer i kablovi 250 KM novo sve samo kutiju seb napravis a imas i garanciju ....

Sta cu sa ovim fabricikm nemogu im nista jer mog usamo fabricki nemogu nikakvi drugi upasti ;) ;)

A ta muziku ne kontam davati vise od 150KM nek samo udara malo nisam ja toliko zahtjevan ;)
Sada da se raja okrece za mnom kad prodjem i to :icon_smile:

Član
mene je woofe i pojacalo sa svim kablovima izaslo 280 km.tesko da ces sta nac dobro za 150 km.a ipak sretno

Član
Imam ti ja tubu oko 150RMS ti je,dat cu ti je za 55KM,naci cu ti i pojacalo kakvo za tu tubu za jedno 60KM,kablovi su 40KM ali 20mm2 dodes u Sarajevu kupis sve ovo od mene i ja ti for free sve ubacim spojim i ustimam ;)

Član
evo upravo ono sto ti trazis,nadam se da ce te se dogovoriti
http://www.bhtuning.com/p-kenwood-woofer-i-pojacalo-t-42677.html

Član
puno je dati 150KM za muziku,jest da ono udara,ali previse je to para za pojacalo,woofer,kutiju,zvucnike,kablove...

Član
marko_v je napisao(la):
puno je dati 150KM za muziku,jest da ono udara,ali previse je to para za pojacalo,woofer,kutiju,zvucnike,kablove...

Znam ja dobro druze kolik ose sve krece ;)
Ako hoces dobro platis dobro 150KM je dosta za mene nek nije samo obicna muzika :cool: kontas ;)

strujaze je napisao(la):
evo upravo ono sto ti trazis,nadam se da ce te se dogovoriti
http://www.bhtuning.com/p-kenwood-woofer-i-pojacalo-t-42677.html

Hvala drug probat cu..;)

Član
Izgleda raja da sam naso woofer 10´ pojacalo 1000w i kablove za 130km..to cu i uzeti najvjerovatnije ;)
Samo dok vidim koliko ce me izaci dostava :123: :icon_confused:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.