Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
e ovako,trebam u Gradisku iz Zenice prebacit aparat+nesto love u zamjenu za drugi aparat,pa kako da to izvedem,da je brzo,jeftino i pouzdano?BH Posta ili:icon_rolleyes:
nisam nikad trgovao na takav nacin...svaki savjet je dobrodosao...hvala:icon_smile:
aj radim preko brze poste,24vip najjeftiniji,zovnes ih,dodju ti na adresu uzmu paket,napises sta ti trebaju donjet,novac i kolko. i za 2-3 dana,primatelju donesu paket a tebi donesu novac na vrata,il sta vec:icon_smile:
Ja sam radio preko BH pošte, zapakujes paket, odnese u postu, kazes da hoces slati i da je placanje pouzecu, platis nesto sitno te dostave, zavisi koliko je tesko, napises cijenu paketa, i kad stigne, kupca nazovu na broj koji si ostavio, on dodje u postu, uplati novac, preuzme paket, a tebi pare donese postar, slatka zarada
sve ja to znam,al me zanima zamjena
znaci,moj fotoaparat + pare,za njegov aparat:icon_smile:
to me malo buni,radi li to iko...jer mi se ne isplati ici u Bosansku gradisku,a ni vlasniku aparata dolazit u zenicu:icon_confused:
isto ti je,ti u kutiju ili sta vec stavis aparat i novac i kazes kuriru da ti on za uzvrat treba poslati drugi aparat i kasnije ti kurir umjesto novca donese aparat.Najlakse ti je da zovnes agenciju i pitas,obični je broj.Ja sam vise puta radio preko 24vip, dođe 11.70km,slao sam i aparat i pojacalo od 5kg+ uvijek ista cijena
spakujes to sve fino, posaljes autobusom i kazes njemu kojim busom mu dolazi paket
vozac busa ce ti uzeti cirka 10 km najsigurnije i najbolje, ja sam i slao i primao stvari iz Zagreba na taj nacin
nit ja znam lika,nit on mene
e sad,ne ide mi bas da na "nevidjeno" posaljem aparat i 50KM
a ev sjetio sam se,poslacu do rodjaka u gradiskoj,njega skroz zaboravio
on ce obavit razmjenu,i poslat mi nazad il ponijet kad krene
thx svima:icon_smile: