Član
Pozz ljudi eh ovako .. Posto sam imo prije godinu dana problem sa strujom, covijek kad mi je spajo u Pug-a 206 cd mp3 rezao je neke zice spajo prespajo i svaki dan su se te zice gulile .. gorile (znaci neprimjetno) do dana kada mi je prestalo raditi svijetlo na tabli. Promijenim osigurač.. na 5 metara glavne ceste pode mi sve dimit :S ja sam stao na sred ceste te izlazi iz auta otvaraj cupaj osigurac... Prije 7 mjeseci covijek mi uradi struju perfektno i sad me zanima posto mi neki sole pamet da nemoze ovo ce ono ce ovako ce.. Treba mi savjet kod koga da odem da mi izmjeri struju da vidim koliko maximalno jaku muziku u auto mogu stavit. Nezelim da gorim u pola puta sto se kaze . Znaci potreban mi je vas savjet pogotovo ljudi na H. Neretvanskom kantonu ako znaju nekog ili imaju broj da mi ljudi to provjere. A slijedece zelim stavit u auto...
Pioneer D2 (400Rms)
Panasonic Pojačalo(Mislim isto oko 350-400 rms ima)
I 2 trosistemca 300 peak power kenwoodovi al oni su vec u autu rade . Mislim da nebi bilo problema da ja to stavim al evo ocekujem neke dobre savjete
Pioneer D2 (400Rms)
Panasonic Pojačalo(Mislim isto oko 350-400 rms ima)
I 2 trosistemca 300 peak power kenwoodovi al oni su vec u autu rade . Mislim da nebi bilo problema da ja to stavim al evo ocekujem neke dobre savjete