Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb stranice. Trebali biste nadograditi ili koristiti alternativni pregledač.
Imas odstupanja u diznama, koliko goriva ubrizgavaju. Preko epruveta ces vidjeti da 3 i 4ta nisu uskladjene. Ganjaj ultrazvucno ciscenje kao prvu pomoc, nek ti to neko ustima sve kako treba
Jel iko postigo ista tim UZ ciscenjem dizni...
Imam i ja isti probem sa 1im i 4tvrtim cilindrom te dizne daju manje goriva...
Preštimavali smo ih i dzaba opet isti problem, motor se malo trese dok ne postigne temperaturu od 90 C...
u mene pezo super ide i super vuce samo se osjeti kad je raspon izmedju 1600 obrtaja da motor malo trese i u voznji i u leru nebitna temp i kad je hladan i vruc kao da zastajkuje dok je cisto gorivo u njemu bilo desavalo se da radi ruzno kao oni 2.5 tdi motori bas je imao taj rad sad kako dolijem aditiva za ciscenje dizni nema tog kuckanja ali znaci oni parametri stoje kao sa slike
hmmm dobro pitanje? jer radio sam zupcasti prije tri mjeseca tj prije 15 hilj tad sam ga tek uzeo e sad jel prije taj problem bio ili ne neznam a nije 66 kw nego 79-110 ks
e pa nedavno sam imao problem slican , mislio sam da su dizne ( isti motor ) sve ama bas sve pregledanao , dizne preljevaju , pumpa ok itd , dok nismo skinuli i pogledali remen , ohoj 5-6 zuba ofulano i jos pukla ona sisica na remenici