Savjet oko dizni

Savjet oko dizni

Nerazumijem se bas oko ovoga ali od maloprije znaci slika rada na oko 1600 obrtaja auto mi drhti malo
pa cisto da se informisem sta i kako

300320112204.jpg

Imas odstupanja u diznama, koliko goriva ubrizgavaju. Preko epruveta ces vidjeti da 3 i 4ta nisu uskladjene. Ganjaj ultrazvucno ciscenje kao prvu pomoc, nek ti to neko ustima sve kako treba ;)

Član
Jel iko postigo ista tim UZ ciscenjem dizni...
Imam i ja isti probem sa 1im i 4tvrtim cilindrom te dizne daju manje goriva...
Preštimavali smo ih i dzaba opet isti problem, motor se malo trese dok ne postigne temperaturu od 90 C...

MTR

Član
sta si radio prije toga ? koliki ti je napon pri verglanju ?
koje si auto radio?

u mene pezo super ide i super vuce samo se osjeti kad je raspon izmedju 1600 obrtaja da motor malo trese i u voznji i u leru nebitna temp i kad je hladan i vruc kao da zastajkuje dok je cisto gorivo u njemu bilo desavalo se da radi ruzno kao oni 2.5 tdi motori bas je imao taj rad sad kako dolijem aditiva za ciscenje dizni nema tog kuckanja ali znaci oni parametri stoje kao sa slike

hmmm dobro pitanje? jer radio sam zupcasti prije tri mjeseca tj prije 15 hilj tad sam ga tek uzeo e sad jel prije taj problem bio ili ne neznam a nije 66 kw nego 79-110 ks

kako provjeriti uzubljenje koji su simptomi?

MTR

Član
e pa nedavno sam imao problem slican , mislio sam da su dizne ( isti motor ) sve ama bas sve pregledanao , dizne preljevaju , pumpa ok itd , dok nismo skinuli i pogledali remen , ohoj 5-6 zuba ofulano i jos pukla ona sisica na remenici

samo nekad se desi to podrhtavanje a mijenjano je sve uradjen komplet veliki servis 4 ulja 4 filtera spaneri oba remena

MTR

Član
jbg , ne znam sta bi moglo bit , nije ispod mene :D , ali takve se gluposti mogu desit na njima da nije normalno .

hmm , probaj skinut senzor zamajca i vidi jel zamascen

e to neznam jel ostao senzor moram provjeriti mada se sad nesto vamo konsultujem haman je problem ono gorivo minus 6 sto stoji