Član
Pozz u skorije vrijeme imam u planu kupovinu kombija VW t4 2.5 75kW pa me zanima sta o njemu,kakav je za odrzavanje,koja mu je prosjecna potrosnja i da li uzeti samo prednji ili syncro pogon?
Hvala druzeee ako jos neko ima iskustva vezana za ovaj kombi napisiteeeVozao sam ja dugo teretnog s tim petakom...od problema bila letva volana, alternator...ostalo samo mijenjano ulje i gas. Zahvalan kombi pravo. Imao je 340k na satu. Ide 160 i pun i prazan
Trosio je 10-tak litara gradske s malo il nimalo tereta
Sa sinkrom nemam iskustva
Neće dugo ako Bog daImamo jednog u firmi, cekamo prvi vec kvar i otpad. Limarija i sve sto je moglo se sjebati je sjebano. Kilometri i zestoki pretovari. Vec godinu dana se na njemu samo mjenja ulje, i ceka kvar. Zvukovi koje pravi mjenjac i motor su fascinantni, ali i dalje ide, i dalje su pretovari. Preko 700k je na satu ali jbg, ide.
Tako i ja razmisljam vec duze vreme al jbg. Mjenjac nekada nece u neke brzine, cesto ispada iz prve pri kretanje iz mjesta.Neće dugo ako Bog da
nema narod neko dobro misljenje za 2.4 motoreImam T4 2.4 okrenut sat, motor ne moze bolji biti, trosi 7 8 9 ovisno od voznje, znaci mjenjaj ulje vozaj, mjenjaj ulje vozaj, limarija parekselans jos uvijek
nema narod neko dobro misljenje za 2.4 motore
ma i nisi upravu veći je problem 1.9 nego 2.4, moj ide gdje god pozelisa i taj 2.4 sa svojih 78KS ne mice s mjesta natovaren