savjet-kocnice

savjet-kocnice

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
napadate me bezveze:lol::lol::lol:

mozda grijesim sto se nekad vozim u leru nizbrdo,,ali NIKAD ne kocim samo kocnicom,,uvijek je i motor i kocnica,,,preveliko je opterecenje samo za kocnicu, svjestan sam ja toga:cool::cool:

pregledat cu sutra taj vakuum, vjerovatno cu do zepca sprasit do ovog mog majstora pa nek malo pregleda

Koliko uspijes "sabrati" niz brdo na leru prema Banovicima? Ja sam neki dan uspio sasiti 115 km/h i onda lagano u petu i spustaj :D

Pa na neki nacin je logicno da kocnica bude tvrda kad je "napumpas"..

Član
roki_actros je napisao(la):
Koliko uspijes "sabrati" niz brdo na leru prema Banovicima? Ja sam neki dan uspio sasiti 115 km/h i onda lagano u petu i spustaj :D

Pa na neki nacin je logicno da kocnica bude tvrda kad je "napumpas"..

jel to i ti u leru pustis onu dionicu tamo do onog jezerceta,,, meni je bas gotiva pustit auto da se samo zaleti do tamo:lol::cool:
eto i stari mi govori da kod njega ne kediju se isto desava, nekoliko puta napumpa kocnicu i tvrda je,saceka par sekundi i opet je mekana,,isto se desava i kod mene, cak kad gasa dam postane mekana
samo mi nekako brzo postane tvrda ***** ga ja,mozda sam samo umislio problem,,, nije ni cudo sta sam ih do sad imao:icon_mad:

Samo na leru braco :D Zalaufam ga kol'ko moze :D Iz Sarajeva kad idem dusa mi niz Bakice, nekad uspijem i do 130 naloziti na osnovu inercije :lol:

Ma vozi ba, nema tu problema, to tako treba biti i Bok ;) Pumpanjem sabijes ulje i nabijes veliki pritisak koji nije iskoristen..Pokusaj u voznji napraviti istu stvar, pa ces vidjeti koliko vecu kocionu silu isporucju kocnice ;)

Član
ma koliko god se sikirao zbog nekih stvari kad otvorim cep od vode i vidim da je nivo vode isti odmah mi je lakse, ne brinem se vise odjednom:lol::cool::cool:

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Rekoh ti davno, sve je okej. Navikao si na probleme sa VW-om pa si ih počeo izmišljati :D

pa nije iskljuceno vjeruj,,,mada ja nisam imao probleme, nego problem,priznajem da me mjesecima mucio, ali ako Bog da bit ce da sam i tome stao u kraj
valjda ima nesto u onom treca sreca

Član
Ne moras toliko provjeravati ono sto su napravili VW inzinjeri i biti sumnjičav..Valjda znaju sta rade :D

jarane kad vidim svoju sopstvenu sjenu vise puta provjeravam jel stvarno moja,,dotle je doslo:icon_biggrin:

Član
ArminM je napisao(la):
Ne moras toliko provjeravati ono sto su napravili VW inzinjeri i biti sumnjičav..Valjda znaju sta rade :D

jarane kad vidim svoju sopstvenu sjenu vise puta provjeravam jel stvarno moja,,dotle je doslo:icon_biggrin:

Vakum buraz, vakum u glavi:D Neka ti netko to pogleda

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.