savjet ispada salteblo golf 1

savjet ispada salteblo golf 1

Član
ljudi pomagajte vec 2 dana dao starom auto iso na put,i kaza za 2 dana mu 4 puta ispalo salteblo,toj. ona plastika kod mjenjaca duga odprilike 10,15cm,imaju 2 pa sta da joj uradim da ne ispada vise,i da jos je rekao da samo ispadne kad ga u 1 presalta,onda kaze nikad krenut :icon_smile:
zna li neko kako da rijesim ovaj problemcic;)

Član
jesu li slomljene one zakacke ili...,nebi smjele tako ispadat,umene je da dvojki ispado iz 5 u 3,pukla zakacka i dobije lufta

Član
Meni je jednom ispala. Stavio drugu polovnu koja nije pravila probleme. Stvarno ne znam šta da ti kažem, probaj s drugom

Član
mato19E je napisao(la):
jesu li slomljene one zakacke ili...,nebi smjele tako ispadat,umene je da dvojki ispado iz 5 u 3,pukla zakacka i dobije lufta

ne znam,ali kad ga stavljam jedva upadne,reko bi nikad vise nece ispas odatle a ono opet:icon_question:

LSD

Član
jedini lijek ti je da uzmes novu-polovnu...jer ta tvoja se izmanula na jednom mjestu i kad dodje u taj nulti polozaj tesko je stavljas,medjutim kad saltas ona dodje u takav polozaj da ispada lagano....znaci neravnomijerno potrosena..a ta stangica je nova oko 7-8 KM