Savjet felge??

Savjet felge??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozrav da li da zamijenim svoje felge koje su na mojoh hondi za ove na kadetu, po vasem misljenju koliko bih doplate trazio...
evo slika:

Član
prvo nemoj mjenjat:D
a zavisi dosta od guma ....
ja na manje od 150 KM nebi pristajao..bez obzira na gume;)

Član
momak koji ti nudi zamjenu je iz travnika jel tako:icon_question: dobre su njegove felge ocuvane, ja bi mjenjao da sam na tvom mjestu a sad koliko doplate neznam.. poz

Član
Ove felge sto sad imas su pravo rijetke i fine, bas dobro izgledaju. One na Kadettu su beze...

Član
neznam sta ste ljudi zapeli za to ja nebi ja nebi, pa i u maria su "obicne" sestokrake:D:D samo sto momak ima pamet a i ideja pa je napravio pun pogodak ali koliko vidim jako jako dugo ih prodaje pa ako zeli da ih se kutarise to mu je idealna prilika ugl dobit ce dobre felge u zamjenu a i nesto parica, ha ya.. poz

Član
dore su fele i u tebe i u njeg,sta ja znam :icon_confused: ,ljepse tvoje izgledaju,a ni njegove nisu lose :lol: ,j*i ga kud i ja zapoce objasnjavat zamrsi sve :lol:

Član
edo_benz je napisao(la):
dore su fele i u tebe i u njeg,sta ja znam :icon_confused: ,ljepse tvoje izgledaju,a ni njegove nisu lose :lol: ,j*i ga kud i ja zapoce objasnjavat zamrsi sve :lol:

heheh ti stvarno zakomplikova sve... :lol::lol: vidjecu sta cu dok mi javi koji je et... hvala svima;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.