savijet i pomoc

savijet i pomoc

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
imam u planu da ubacujem muziku u auto, ne znam kako poceti. htio sam da stavljam 'kutiju' i sve ostalo u prtljaznik jer ima dosta prostora. zanima me sta bi bilo najbolje da stavim, volio bih da bude prejakoooo :icon_smile: auto mi je pasat 2002 god. karavan ima tvornicki radio kupio sam dodatak koji se kopca na njega i pali pojacalo, volio bih izbjeci kupovanje novog radia. ako mi neko moze dati dobar savijet za rad i ponuditi pojacala zvucnike i sve ostalo sto je potrebno da se kupi. unaprijed se zahvaljujem

Član
stavi sve alpine il dls zvucnike i naravno jedno od navedenih za pojacalo ... obrati se muhi za detalje, mislim da ti je to najmoguca kvalitetnija oprema sto se kod nas da zbavit, a s obzirom na dobiveno, nece ti dugo past na pamet da mjenjas zikamu ... jedino ak si ludjak kakav onda ok :lol: ... pozz i sve najbolje ...

Legend
navedi do koliko love mislis uloziti u to ,pa se lako napravi neka lista ...polovno / novo...kako god

Član
eddo je napisao(la):
stavi sve alpine il dls zvucnike i naravno jedno od navedenih za pojacalo ... obrati se muhi za detalje, mislim da ti je to najmoguca kvalitetnija oprema sto se kod nas da zbavit, a s obzirom na dobiveno, nece ti dugo past na pamet da mjenjas zikamu ... jedino ak si ludjak kakav onda ok :lol: ... pozz i sve najbolje ...

hvala ti, sad cu u akciju :icon_smile:

enesss je napisao(la):
navedi do koliko love mislis uloziti u to ,pa se lako napravi neka lista ...polovno / novo...kako god

trenutno je 1000 km, valjda se nesto da naci

Član
samo se obrati muhi, sigurno ima vise razlicitih setupa da ti ponudi u tom cjenovnom rangu ... sretno i sve najbolje ;) ...

IGY

Član
de reci sta hoces u tih 1000
samo gepek da sredis ili i prednji sistem i jos nesto
ako je samo gepek, da li mislis na 2 woofera i li jedan
malo vise detalja reci

Član
IGY je napisao(la):
malo vise detalja reci

gepek bi volio da sredim, a ako bi bilo povoljno mijenjao bi i tvornicke zvucnike, lijevi mi se sj*ao. pa sta bi bilo pametno da uradim

almir_20 je napisao(la):
IGY je napisao(la):
malo vise detalja reci

gepek bi volio da sredim, a ako bi bilo povoljno mijenjao bi i tvornicke zvucnike, lijevi mi se sj*ao. pa sta bi bilo pametno da uradim
mislio sam 2 wofera

IGY

Član
hmm evo ti prijedlog pa se skontaj
wooferi alpine type E 2komada 400 km (Muha caraudio)
pojacalo neki 4ch ili monoblock, (ja ti mogu ponuditi esx sx480 za 250 km, i dosta dobro moze gurati ta dva woofera, provjereno)
kablovi i instalacija cirka 100 km
ruke i kutija oko 100 km

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.