Sarajevo - Tuzla

Sarajevo - Tuzla

Vozdra raja,,
ima li neko da ide na relaciji od Sarajeva prema Tz,tacnije Srebreniku ili obrnuto svejedno je ? Da mi ponese nesto :)

Unaprijed hvala :)

Član
ako neko vozi tu relaciju i ide odmah nazad trebao bi i ja iz tuzle nesto poslati za sarajevo :D nece biti dzabe :)

Legend
i meni nesto treba pokupit iz tuzle, pa ako ima nek se javi, platicemo jbg :icon_smile:

Član
evo i meni treba usluga prevoza opruga iz Sarajeva pa pošto nas ima puno hajd neko ko ima vremena da mu damo keš za put i da svi dobijemo robu

BHT Ovisnik
stavite vi iz tuzle sve u jedan paket,vi iz sarajeva isto i brzom postom na nekog sa foruma pa razvozajte,ako se nitko ne javi,tako je najjeftinije

BHT Ovisnik
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
CoL3-99 je napisao(la):
stavite vi iz tuzle sve u jedan paket,vi iz sarajeva isto i brzom postom na nekog sa foruma pa razvozajte,ako se nitko ne javi,tako je najjeftinije

kako se obracunava paket ,, gleda se tezina ili ?

10kg 10km,sad imas ostale stope mase,do 10kg najisplatniji cityex,a preko ja koristim 24vip:icon_smile:

CoL3-99 je napisao(la):
Duke_Of_Harlem je napisao(la):
CoL3-99 je napisao(la):

kako se obracunava paket ,, gleda se tezina ili ?

10kg 10km,sad imas ostale stope mase,do 10kg najisplatniji cityex,a preko ja koristim 24vip:icon_smile:

a ovo moje nije ni 1 kg tesko sto znaci da onda bi bilo 1 kg - 1 km ili ?

BHT Ovisnik
ne,imas vise stopa mase,do 10kg je 10km,znaci bilo to 200gr ili 10kg ono je 10km