sarajevo - mostar

sarajevo - mostar

ide li netko u narednih 10 do 15 dana iz sarajeva za mostar jučer sam bio u sarajevu i smetno nesto uzet pa ako netko bude isao da ponese dvije plastike od člana foruma iz sarajeva za mostar unaprijed hvala :)

Dado reci kolike su i ja cu tu ih ponijeti jer cu ici garant do 24 jednom u Sarajevo i par puta za Fojnicu

Član
ja ak budem sad u ned isao a 50% su sanse objacit cu danas sutra na forumu ranije da znas

c0d14c je napisao(la):
ja ak budem sad u ned isao a 50% su sanse objacit cu danas sutra na forumu ranije da znas

ok nemoras se opterecivat jer nije neka zurba kad bude bude ako mognes mognes rubovi su kod clana al galone pa mi mu ja javio da ti dadne nekako u sa da se nadjete

IGY

Član
ja ti mogu u utorak po vozacu iz firme poslati, ako mozes sacekati do utorka rijeseno ce biti
tvoje bi bilo samo da se nadzes negdje sa njim jer ne moze svugdje sa kamionom se zavlaciti
javi se na msn da se zdog

IGY je napisao(la):
ja ti mogu u utorak po vozacu iz firme poslati, ako mozes sacekati do utorka rijeseno ce biti
tvoje bi bilo samo da se nadzes negdje sa njim jer ne moze svugdje sa kamionom se zavlaciti
javi se na msn da se zdog

moze javim ti se veceras ili sutra pa se dog hvala