Sarajevo- Banja Luka... prevoz.

Sarajevo- Banja Luka... prevoz.

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Jedan rolex svake srijede i subote vozi relaciju Sarajevo- Visoko- Travnik- Bugojno- Donji vakuf- Jajce- Banja luka- Bos. brod- Doboj- Maglaj pa nazad za Sa...

Sjetih se da stalno nekom trebaju neki prevozi ha hu. Eto on Vozi ovu relaciju i za cenera je voljan bilo sta ponjet odavde il' odozgo pokupit nesto za Sa...

Član
vw_damir je napisao(la):
Jedan rolex svake srijede i subote vozi relaciju Sarajevo- Visoko- Travnik- Bugojno- Donji vakuf- Jajce- Banja luka- Bos. brod- Doboj- Maglaj pa nazad za Sa...

Sjetih se da stalno nekom trebaju neki prevozi ha hu. Eto on Vozi ovu relaciju i za cenera je voljan bilo sta ponjet odavde il' odozgo pokupit nesto za Sa...

Bilo sta :icon_question: :lol:

Sory na off :icon_smile:

Član
Ovo nebi bilo lose staviti pod sticky! Jer non stop nekom nesta treba a da nebi ova tema otisla u zaborav bolje je pod sticky! ;)

Član
Ja sam svaki dan na relaciji Kiseljak - Sarajevo :icon_smile: nije daleko ali ako šta treba tu sam :icon_smile: a svake sedmice bar jednom idem, Sarajevo-Visoko-Zenica-Kiseljak-Busovača-Vitez-Travnik (nije tačno ova relacija, ali u ovim gradovima sam bar jednom sedmično). ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.