Saobracajna nesreca u tuzli kod vatrogasnog doma

Saobracajna nesreca u tuzli kod vatrogasnog doma

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
U saobraćajnoj nesreći koja se dogodila danas u večernjim satima u ulici Obala Zmaja od Bosne u Tuzli, na južnoj magistrali u neposrednoj blizini Vatrogasnog doma, pričinjena je veća materijalna šteta, dok na sreću nije bilo povrijeđenih.

Kako doznajemo na mjestu nesreće, uslijed neprilagođene brzine uslovima i stanju na putu I.A. iz Tuzle ,upravljajući automobilom ˝peugeot 206˝, izgubio je kontrolu nad vozilom i udario u stub ulične rasvjete. Uviđaj na mjestu nesreće obavili su službenici policije PS Centar

Član
nermin suljagic je napisao(la):
dobro je prosao....majmunisati po ovakvom vremenu se tesko kada zavrsi lijepo.......

hehe stas ...valja mu sad platit banderu 2000KM i plus radove ha ja..pa nek opet po gasu

Član
mogu shvatiti ljude kad ljeti po suhom asfaltu i lijepom vremenu nagaze jbga vecina ovdje voli adrenalin i brzu voznju i malo se potjerati s kim na cesti...al da ljudi divljaju po ovakvom vremenu nevjerovatno pa tu ti negine udes...al i sad vidim likova preteknu pa sve cetiri upale ono kao 'izazivaju'.... al po ovakvom vremenu ja laganica 60-80 nekad 100 ako je ljepse...a oni samo nagaze dalje a led na putu idu 120-140 i ovako tozavrsi obicno..treba biti lud al ne budala i glup

Član
ma ovo je neki pocetnik sigurno,ne razmisljajuci i pravo u banderu,,mislim da nece vise nikad;)

LSD

Član
tito_i_partija je napisao(la):
ma u tuzli nije ba nikad do vozaca...uvijek je do bandera...dje je bas tu postavise :D

slazem se....od omege do OMW-a treba ukinuti sve bandere....uvijek zasmetaju kad se vozi preko 150 :lol::lol:

al ovo je pravac u banderu bilo...dok proda auto otpadu da plati banderu morat ce nadoknadit jos jedno minimalno 4 milje i ostat ce bez auta jos tak da nece vise moc majmunisat...mada svak od nas po malo nekad majmunise al eto sve zavisi kako je kakve srece i koliko majmunise....ja sam se dovoljno opametio za svog voznog iskustva :lol:

Legend
ja bi ovdje postavio kameru da snima na plavom jer bilo je 50000 sranja bas na ovom istom mjestu,bilo bi zanimljivo za gledati...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.