arminnn Član 21.03.2009 #2 :icon_cry::icon_cry::icon_cry: joj falcara al su mu gume kriza ja konto slikovi hahahaha koje su dimenzije guma
:icon_cry::icon_cry::icon_cry: joj falcara al su mu gume kriza ja konto slikovi hahahaha koje su dimenzije guma
vladica85 Član 21.03.2009 #3 znaci dobre falcare? pa jesu celave i to dobro ne znam dimenzije,to bi mozda ljuboje znao:lol:
vladica85 Član 21.03.2009 #5 tesko je naletiti na 13ke falcare a pretpostavljam da nisu bas ni jeftine
arminnn Član 21.03.2009 #9 vladica85 je napisao(la): tesko je naletiti na 13ke falcare a pretpostavljam da nisu bas ni jeftine Kliknite za proširenje... ovo su 14-ke ja mislim
vladica85 je napisao(la): tesko je naletiti na 13ke falcare a pretpostavljam da nisu bas ni jeftine Kliknite za proširenje... ovo su 14-ke ja mislim
vladica85 Član 21.03.2009 #10 arminnn je napisao(la): vladica85 je napisao(la): tesko je naletiti na 13ke falcare a pretpostavljam da nisu bas ni jeftine Kliknite za proširenje... ovo su 14-ke ja mislim Kliknite za proširenje... nisu,opticka varka,13ke su,na slici izgledau da su vece al uzivo se tek vidi kolisne su
arminnn je napisao(la): vladica85 je napisao(la): tesko je naletiti na 13ke falcare a pretpostavljam da nisu bas ni jeftine Kliknite za proširenje... ovo su 14-ke ja mislim Kliknite za proširenje... nisu,opticka varka,13ke su,na slici izgledau da su vece al uzivo se tek vidi kolisne su