Samo-ugradnja plina

Samo-ugradnja plina

Član
Radi se o autu audi 2.0 E ABK, auto je anšprinc digifant. Što znači da mu sve dizne zajedno otvaraju
Ugradnja plina kod nekoga mi je preskupa + što to auto ide u prodaju.
Pa sam mislio uzet od nekog polovan sekvent plin i da ga ja ugradim. Imam automehaničarsku radionicu na raspolaganju, a auto poznajem u mikron.
Sad par pitanja:
Koje bi sve papire trebao od prodavača da taj plin mogu atestirat
Hoće li mi neki servis htjet naštelovat taj plin pošto sam ga ja sam ugrađivao
Dali je moguće da je to prezajebano ugradit. Nisam neki majstor ali znam rastavit auto(i sastavit :D),napravit generalnu na motoru...

I da nebi to skarabudžio unutra samo da nekako prodam auto, kao i sve što mi je na autu i to mora biti tip top

BHT Ovisnik
hmmm ja se ne bih bas zajebavao,al ako ti sta znaci koliko se sjecam kada sam gledao u kolege sva oprema,instalacija i to nova kosta oko 600-650km,tako da oni imaju zarade na ugradnji oko 150-200km s tim da ti dadnu garanciju i to sve, s tim izađe 800km, tako da radije vidi ako uzmes opremu hoce li ti za 100-150km oni ugraditi to i da ti postimaju i sve da si miran,nego da sam bušiš,provodis jer i na tome znaju zajebavat za atest ako nije provedeno sve,ako nema ozračnosti i sta ja znam

Član
Ma ni sam nisam pametan, nikad to nisam radio ali nije to neko mudro slovo. Pronać put crijevima,instalaciji i sve fino upakovat. Ali mislim da odustajem od toga, prvo što kad kupujem polovan sistem neznam jeli ispravan(mogu se napatit a da na kraju bude do sistema), drugo hoće to neko htjet naštelovat(hoće samo pod koju cjenu) mogući problemi sa atestom i opet je upitno hoću li lakše prodat auto. Mislim da mi je lakše spustit cjenu za 500 km i da se ne zajebajem