salon i servis honde u bih??

salon i servis honde u bih??

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
dali ima igdje u bih servis za hondu ovlasteni naravno... imam ponudu za jednu civic najnovije generacije pa se razmisljam ukoliko ima zastupnik da ih malo kontaktiram i raspitam se cijene odrzavanja itd...... pozz...

Član
a u pm ko ce u zagrebb ic a imal ko iskustava sa ovim 2.2 dizel motorom iz civica... 140 ps il da idem iskljucivo na benzinca 1.8 vtec 140 ks...

Član
ovde nevjerujem da ćeš naći na to odgovor odi na ovaj forum ima tamo taki civica
http://forum.hondaclub.co.rs/index.php

Član
pihhh koja lešina od auta pa zali se 50 ljudi na forumu na auto i zale se da su non stop u servisu kojeg btw u bih i nema... stoga no way neznam ni kojli me ***** ponese cuj honda ccc... moze lock bjezim glavom bez obzira...

BHT Ovisnik
veliki sam fan civic-a ali ova najnovija generacija je barem izgledom za mene govno

jedini servis i salon honde bio je u sarajevu, covjek koji je drzao taj centar je veliki ljubitelj honde, medjutim slabo je isla prodaja i zatvorio je, otad nema nigdje u FBIH, ne znam u banja luci ima li, znam da ima neki servis... uglavnom nije tacno da moras u zagreb ici mozes i do osijeka skoknuti imas Ruting Honda Osijek;)

Član
evropski civic su zajebali prave ga u britaniji dosta djelova je slabije nego na onim iz japana

Član
sta ce ti servis honda se nkada ne kvari hahahhahahahahah:icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek::icon_eek:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.