jaha Član 28.10.2007 #1 Pa ljudi imamo 700 registrovanih korisnika,zar to nije prekrasno-i sve nas je vise
addo Član 29.10.2007 #2 Sad bas i ja gledam statistiku i vidim finu cifru! Hocemo jos!!!!!!! Samo naprijed!
dadao_style Član 29.10.2007 #4 od ovih 700 reganih pogledaj koliko je od te cifre aktivnih to ti dođe na manji broj aktivni clanova....koji su non stop tu
od ovih 700 reganih pogledaj koliko je od te cifre aktivnih to ti dođe na manji broj aktivni clanova....koji su non stop tu
daki Legend 29.10.2007 #6 dadao_style je napisao(la): od ovih 700 reganih pogledaj koliko je od te cifre aktivnih to ti dođe na manji broj aktivni clanova....koji su non stop tu Kliknite za proširenje... Imas jako puno clanova koje ja poznajem licno, tu su cesto online, ali nikada ne ostavljaju posebne komentare. Znaci tu su, ali se previse ne mjesaju. Bilo kako bilo idemo daljshe
dadao_style je napisao(la): od ovih 700 reganih pogledaj koliko je od te cifre aktivnih to ti dođe na manji broj aktivni clanova....koji su non stop tu Kliknite za proširenje... Imas jako puno clanova koje ja poznajem licno, tu su cesto online, ali nikada ne ostavljaju posebne komentare. Znaci tu su, ali se previse ne mjesaju. Bilo kako bilo idemo daljshe
legionar Član 30.10.2007 #9 Sta bi da su svi aktivni, ne bi pomoglo ni 100 moderatora! Al u odnosu na broj registrovanih, broj aktivnih je mali!
Sta bi da su svi aktivni, ne bi pomoglo ni 100 moderatora! Al u odnosu na broj registrovanih, broj aktivnih je mali!