Saab 9X Aero

Saab 9X Aero

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Putovanja.ba
Administrator
01.jpg

02.jpg

Roditeljski General Motors je na tzv. media eventu pored novih detalja o chevroletovom Orlandu i Cruzeu, predstavio i saabov novi koncept. Riječ je o cabrio izvedbi 9X BioHybrida sa ženevskog auto salona

Za sada nisu poznati nikakvi dodatni detalji o ovoj novoj pariškoj izvedbi ženevskog koncepta, a na dostupnim slikama se može primjetiti tek high tech interijer i platneni krov. Na vanjskom izgledu, kao i kod prethodne verzije je primjetan utjecaj studije Aero X.

Inače, studijski 9X, odnosno njegove verzije bi trebale najaviti produkcijski model koji će najvjerojatnije nositi naziv 9-1. Ovaj bi se automobil na tržištu trebao pojaviti krajem sljedeće godine, dok će mu konkurenciju činiti Mini i slični premium mališani.

Saab 9X Aero će biti predstavljen na pariškom auto salonu, nakon čega možemo očekivati više informacija.

03.jpg

Član
Saab dobro auto,al meni licno se ovi buduci nesvidaju nesto mi jednostavno nepasu.......

Član
ovo ti Fele meni za dusu? :D
fkt, ovu marku sto volim to nije normalno...predobro izgledaju...samo da hoce postat malo popularniji...

Početnik
jaoooo, meni je predobar! ja bih ovako nesto... nek je futuristicki, dobar je... ja, on, troje djece, sal... isidora...

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.