Deyo je napisao(la):Predstavi se u podforumu "Novi Članovi"... inače se tema briše. Pozdrav.
bulex je napisao(la):i ja sam prije u paintu... pokusao ustimati si stopove na auto.... naravno neslavno
IGY je napisao(la):bulex je napisao(la):i ja sam prije u paintu... pokusao ustimati si stopove na auto.... naravno neslavno
zar si ista slavno uradio:lol:
Outrage je napisao(la):Pa nebi se bas slozio s tobom da je PS prost za naucit,jest prost onaj dio koji vidis u tutovima,a sta je sa onim djelovima koje neces naci opisane,PS ima toliko mogucnosti da toga mozda i nisi svjesta,toliko mogucnosti koje nije bas tako "prosto lahko" dostici ! Ovo sto se radi tuning,pa to u jednu ruku i jest prost rad u PS.u , trebas uraditi nesto ozbiljnije nesto sto se radi po cca 20 dana pa bi te onda volio pitati jel PS prost program![]()
saledoboj je napisao(la):Ne bi zelio da me neko pogresno shvati al photoshop je toliko prost za radit da nema potrebe za nekim online tjunerima paintom i sl.Jbg i ja sam photoshop drzo u ladici 2 godine nisam ga koristio onda malo nasao neki tutora na netu i sad sve ide ko voda,mislim ono program je zakon najbolje kad istjuniras nesto po svom ukusu onda pored dodas neku trebu samo joj povecas kubikazu gornjih ekstremiteta![]()