Little Dragon je napisao(la):
xxfmanxx je napisao(la):
tako je i meni jebeno drama, zivim u logavinoj i odakle god da dodjem upadam u rupe duboke po deset cenata, kad skrecem s glavne ulice ono oko tranvajskih sina da bog sakloni sacuva, a s druge strane kad idem kroz jednu ulicu zove se josipa stadlera isto ima jebena rupa koju su pokusali zacepit jedno deset hiljada puta, al uvjek nekako propadne i to nekad se zaboravim i malo se zafuram i onda po kocnici kad je ugledam. a uz logavinu mi je posebna prica hehe.
brate to je ta rupa , ja zivim isto tu pa moram okruziti kroz karpuzovu da se spustim u ulicu , ona rupa kod ebenog bivseg obdanista iznad svicine ambasade , ta me i je*e
ma ja predpostavljam da su oni ljudi sto zive tu prijavili da je propala cesta, al vjerovatno cemo se nacekat dok to dodje na red, jer uvjek oni imaju neke prioritete, a pogotovo sad nakon ovg snjega, citav stari grad je u raspadu, gdje god krenes to ko da su nuklearne probe vrsene. mislim da je sad vratnik aktuelan po tom pitanju jer su ga izrovili uz duz i poprijeko, mjenjali instalacije ili sta vec. pa ce onda vjerovatno prugu sredjivat i tek onda ove sporedne. mi smo blizu moje kuce imali problem sa jednim sahtom, kad prodje auto preko njega bukvalno ga izbije iz lezista i zvali smo da to prijavimo, a odgovor je bio nesto u smislu "svjesni smo mi svih ostecenja i problema ali morate se malo strpit dok to dodje na red bla bla bla". tako da jbg.