rucuca na mjenjacu

rucuca na mjenjacu

Član
gde bi mogo nabavit rucicu da se moze sastavit sa kozom

NPR:
rucicamjenjacavolkswage.jpg

ili kako bi mogo npravit da koza naspada(a da nebode ocu puno i da nije ljepljeno izloir trakom :) ) kad stavim obicnu(kupovnu) rucicu , jer me to strasno nervira

Cuj nemozes naci,pa cetvorki ima po otpadima koliko hoces...meni traze 50 KM ali je u extra stanju,znaci rucica sa kozom od golfa 4

Član
i kod mene u Polu je isto,sastavljeno s kozom. Ima toga po otpadima,,neki bolji otpad i naci ces;)

evo ja sam danas ugradio sebi od golfa 4 uzeo na otpadu samo je utaknema dole i stisnem jedan stift i sama se stegne nema lufta nema nista koza se samo natakne na moju plastiku ispalo mi je extra ja sam zadovoljan

Uploaded with ImageShack.us

Član
dadao_style je napisao(la):
evo ja sam danas ugradio sebi od golfa 4 uzeo na otpadu samo je utaknema dole i stisnem jedan stift i sama se stegne nema lufta nema nista koza se samo natakne na moju plastiku ispalo mi je extra ja sam zadovoljan

dobro ti je ispalo jarane samo koliko si je platio ?

krecu se od 30 km pa dalje....dobijes orginal kozu i orginal rucku vrijedi svake marke lijepo izgleda a plus kvalitetno

Dado extra je ispalo prva liga...mislim da je ovako najbolje rijesenje,das 50-ak maraka i kupis pravu vw rucicu a ne tamo neke cu-.ha...ovo je vrh.

dzinn16v je napisao(la):
Dado extra je ispalo prva liga...mislim da je ovako najbolje rijesenje,das 50-ak maraka i kupis pravu vw rucicu a ne tamo neke cu-.ha...ovo je vrh.

vjeruj uzivo je extra ija sam prezadovoljan leglo sve u milimetar

Član
Kod mene stara od puga 206 rucica na prodaju je ako si zainteresiran ima sa donje strane gdje se navuce koza i ima utor za onu plasticnu selnu stegnes i nemrda nigdje :)

Član
Nisam siguran...ali ja nebih rekao da nema u Bijeljini! Od toliko odtpada da ni jedan nema rucicu mjenjaca od cetvorke malo mi to za nepovjerovat. Pa ne trazis od Phaeton-a pa da nema niko :)