enesss Legend 27.11.2008 #4 auto je samo od sebe extra deluxe........a ovo od riegera......ama nema niiti jedne mane,stvarno predobro
auto je samo od sebe extra deluxe........a ovo od riegera......ama nema niiti jedne mane,stvarno predobro
emir_89 Član 27.11.2008 #11 bulex je napisao(la): najbolji tuning do sada.......... Kliknite za proširenje... bule, jesu kod tebe ovakve felgice one sto ti ne mogu?? samo ove obojene... il se to meni cini... :icon_confused:
bulex je napisao(la): najbolji tuning do sada.......... Kliknite za proširenje... bule, jesu kod tebe ovakve felgice one sto ti ne mogu?? samo ove obojene... il se to meni cini... :icon_confused:
freekvw1983 Član 28.11.2008 #14 prvi paket (branici i felge) mi nikako ne leze. ali zato onaj zadnji ko' bombona...
DiAbLo Član 28.11.2008 #15 Boze zasto mi stari nije ratni profiter pa da mi kupi ovkvog Scirocco-a :lol: Ja josh nisam vidio Ljepshu preradu
Boze zasto mi stari nije ratni profiter pa da mi kupi ovkvog Scirocco-a :lol: Ja josh nisam vidio Ljepshu preradu