Reparacija turbine

Reparacija turbine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ZELA GTI je napisao(la):
Sve se ovih dana izdešavalo a ja nisam bio kući. Tek sam maloprije provozao auto. Jako slabo vuče, neće preko 3000 rpm, a turbina šišti (ne pretjerano).

U ovlaštenom su rekli da ventil košta 300km, te da je potrebno rastaviti turbinu. Znači minimum 500-600 km.

Odakle voda u boost ventilu?

Na Stilu je smjesten skroz dolje blizu karambolke i zastite motora pa se desi da se nakvasi. Ovo sam citao na forumima a pojma nemam gdje se tacno nalazi
Bitno je da si rijesio

Član
U pitanju je bio tik ventil koji se nalazi u turbini. On je u biti zakreće pod raznim stupnjevima oko ose. Zbog toga sam te pitao odakle voda u njemu.

Rješeno je. Hvala na pomoći svejedno;)

Član
ArminM je napisao(la):
moj prijatelj je iz zavidovica slao dzevadu turbinu sa reno lagune. Reparacija je potrajala dva ili tri dana,nisam siguran. Sada je kao drugo auto.ako je to taj isti majstor onda ga i ja u ime prijatelja preporucujem;)

Dzevad je moj dobar prijatelj i ekstra majstor za turbine i radi sve na mom golfu ;)
Preporuka je moja bila za njega :icon_smile: ;)

ZELA GTI je napisao(la):
Član foruma Skrabo mi je dao broj. Hvala mu na tome;)

Već sam zvao čovjeka, vidit ćemo šta će biti.

Hvala i ostalima na pomoći

I sta je bilo drug sto si nosio u servis :icon_sad: :icon_sad:

elvirjahic je napisao(la):
ZELA GTI je napisao(la):
U pitanju je Peugeot mog oca. 407 2.0 hdi 2006 godina sa 147 000 km. Turbina je skroz oslabila i auto ne može preko 30 km/h. Auto je bilo u ovlaštenom servisu, u kojem je sve pregledano. U pitanju je neki ventil na turbini. Da li netko zna tko se bavi reparacijom turbina u okolici Mostara, te da li je moguće da je u pitanju samo ventil?

Neko je na jednoj od tema spomenuo majstora Dzevada iz Mostara,kazu da je extra majstor za turbine

Dzevad je moj dobar prijatelj i ekstra majstor za turbine i radi sve na mom golfu ;)
Preporuka je moja bila za njega :icon_smile: ;)

Član
ZELA GTI je napisao(la):
U pitanju je bio tik ventil koji se nalazi u turbini. On je u biti zakreće pod raznim stupnjevima oko ose. Zbog toga sam te pitao odakle voda u njemu.

Rješeno je. Hvala na pomoći svejedno;)

Onda ne mislimo na isti ventil. Izvinjavam se na upadu i pogresnoj informaciji :D

Član
ZELA GTI je napisao(la):
Otac je otišao prije nego što sam uspio išta dogovoriti. Zato su ga pošteno oderali

:icon_rolleyes: :icon_rolleyes: :icon_rolleyes:
ALi eto sada znas koji je majstor za to :cool:
PA sta je 440KM ako se nevaram da je placeno :icon_question:

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.