Reparacija turbine

Reparacija turbine

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
U pitanju je Peugeot mog oca. 407 2.0 hdi 2006 godina sa 147 000 km. Turbina je skroz oslabila i auto ne može preko 30 km/h. Auto je bilo u ovlaštenom servisu, u kojem je sve pregledano. U pitanju je neki ventil na turbini. Da li netko zna tko se bavi reparacijom turbina u okolici Mostara, te da li je moguće da je u pitanju samo ventil?

Član
Ima Solenoid/Boost valve pa pretpostavljam da je to taj ventil. Na Fiatu se popravlja, jer se od vode i prljavstine "pokvari". Uglavnom moguca je popravka ako je do toga

Član
Sve se ovih dana izdešavalo a ja nisam bio kući. Tek sam maloprije provozao auto. Jako slabo vuče, neće preko 3000 rpm, a turbina šišti (ne pretjerano).

U ovlaštenom su rekli da ventil košta 300km, te da je potrebno rastaviti turbinu. Znači minimum 500-600 km.

Odakle voda u boost ventilu?

Član
turbo servis UZICE u srbiji jedino kod njih to poslati na reparaciju malo google imas njihovu stranicu

i da kupi drugi put pravo auto a ne PEUGNOJ :)

Početnik
bmwscaner je napisao(la):
turbo servis UZICE u srbiji jedino kod njih to poslati na reparaciju malo google imas njihovu stranicu

i da kupi drugi put pravo auto a ne PEUGNOJ :)

:lol::lol::lol:

OT OFF

ZELA pregledaj vakume oko turbine,da nebi pljunuo pare pa dobio nista...moguce je da slabo vuce ako je koji vakum puko ;)

ZELA GTI je napisao(la):
U pitanju je Peugeot mog oca. 407 2.0 hdi 2006 godina sa 147 000 km. Turbina je skroz oslabila i auto ne može preko 30 km/h. Auto je bilo u ovlaštenom servisu, u kojem je sve pregledano. U pitanju je neki ventil na turbini. Da li netko zna tko se bavi reparacijom turbina u okolici Mostara, te da li je moguće da je u pitanju samo ventil?

Neko je na jednoj od tema spomenuo majstora Dzevada iz Mostara,kazu da je extra majstor za turbine

Član
Član foruma Skrabo mi je dao broj. Hvala mu na tome;)

Već sam zvao čovjeka, vidit ćemo šta će biti.

Hvala i ostalima na pomoći

Član
moj prijatelj je iz zavidovica slao dzevadu turbinu sa reno lagune. Reparacija je potrajala dva ili tri dana,nisam siguran. Sada je kao drugo auto.ako je to taj isti majstor onda ga i ja u ime prijatelja preporucujem;)

nisam imao vremena citati sta ste zakljucili u cem je problem al reparaciju turbo punjaca radi u Mostaru u Opinama majstor Dzevad Gosto... cujem dosta ga raje hvali... znaci ako ti sta treba u Opinam ispod dzamije servis s desne strane ispod dzamije nemozes fulit.... pozzz

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.