Rent a car kuce ..pitanje ..

Rent a car kuce ..pitanje ..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
Pozdrav drustvo...posto mi amidja ubrzo dolazi iz amerike..oce da renta neko auto da ima ovda ...on slijece u zagreb..pa bi dobro dosla bilo koja rent a car kuca od zagreba do bugojna....najvaznije je da ima klimu..a ostalo je manje vise nebitno..i da nije preskupo nesto.....ja sam gledo al nije to to..mozda sam promasio one bolje ..;)

MTR

Član
Taaky je napisao(la):
Pozdrav drustvo...posto mi amidja ubrzo dolazi iz amerike..oce da renta neko auto da ima ovda ...on slijece u zagreb..pa bi dobro dosla bilo koja rent a car kuca od zagreba do bugojna....najvaznije je da ima klimu..a ostalo je manje vise nebitno..i da nije preskupo nesto.....ja sam gledo al nije to to..mozda sam promasio one bolje ..;)

koliko mu nije skupo , odma cemo auto zbavit

Član
pa sta ja znam..sto jeftinije to bolje ..jer auto ce rentat preko 15 dana..do 20 dana ..ja sam nasao oko 70km audi..al to je malo puuno..nije nista vaazno samo da je klima..

Član
u Kaknju Seat Leon ne znam podatke o njemu, uglavnom ima klimu 35km dan, prije par dana rodjak rento..

Član
hvala vam..pogledacu jos malo...ako ko nadje jos koje..neka postavi...ond dolazi u julu ..pa je mene zaduzio da nadjem auto...da mu pokazem..pa da rezervise sto prije

funky ..ako ti nije frka ..da pogledas taj leon..podatke o njemu..i taj formular..da znam...nije uopste skup..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.