REGISTRACIJA STREET RACE TEAM -a

REGISTRACIJA STREET RACE TEAM -a

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
ew ovako , kao sto sam i edu pitao pa mi on rece da ovde ubacim!!!

c SEat a Wrote:
eh i imenjace ako moze jedno pitanje jer nisam znao u koju temu to da ubacim, znaci interesuje me sve sta treba i koji papiri ,dje otic... da bi se registrovao jedam street race team
!!
ako moze neki link, ili nesto da mi send na PV... ili da otvoris temu na Forumu pa da vidim sta kazu momci.
mozda si cuo za Luggiani tuning bili smo u tuzli,mostaru.. i kontali sad da sprovedemo tim kroz papire da se registrujemo!! ako znas sta (vjerujem da znas :D)
pa da mi javis bio bih ti zahvalan!
POZZ

edo_16 replay:druze neznam ti ja to, otvori temu na forumu RAZNO, sigurno ce se neko javiti ko zna

ETO PA PISITE STA DJE KAKO TREBA, bicu vam zahvalan pozzz

Član
Drug ja koliko znam po AMK CARBON registracija nije tako lagana i treba se puno hodati i ganjati,i ako bas niste ozbiljni nego 'nako hocete da registrujete onda vam se ne isplati.Eto nek se javi Fele ili Dino pa nek kazu koju pametnu jer mislim da oni najvise znaju o tome

Član
Schumi je napisao(la):
Drug ja koliko znam po AMK CARBON registracija nije tako lagana i treba se puno hodati i ganjati,i ako bas niste ozbiljni nego 'nako hocete da registrujete onda vam se ne isplati.Eto nek se javi Fele ili Dino pa nek kazu koju pametnu jer mislim da oni najvise znaju o tome

jeste brate. kad se samo sjetim po kakvom vremenu su momci hodali i sredjivali papire i na koliko su samo vrata morali pokucati i koliko su papira morali izvaditi i para se naplacat da je to za svaki respekt.

momci ako je ovo nesto ozbiljno sto zelite onda sretno a ako je to nesto sto nece potrajati dugo ili je neka zajebancija manite se corava posla.

sretno

Član
e hebiga i vi sad pravite od tog cirkus...
Fino u općinu i raspitate se... ako im je teško otići do općine.. onda nek prodaju auta i trče kros :D

Član
emirEX_sa je napisao(la):
Schumi je napisao(la):

jeste brate. kad se samo sjetim po kakvom vremenu su momci hodali i sredjivali papire i na koliko su samo vrata morali pokucati i koliko su papira morali izvaditi i para se naplacat da je to za svaki respekt.

momci ako je ovo nesto ozbiljno sto zelite onda sretno a ako je to nesto sto nece potrajati dugo ili je neka zajebancija manite se corava posla.

sretno
svi govore kako je tesko treba hodat ovo ono,,, i ko ista konkretno bA????
nije frka to ganjat cemo , ima se i para ...
dje prvo treba otic koja papirologija sta, znal iko tacno, koliko clanova mora bit i to ::.

nije registracija bauk, samo treba hodat (po nekoliko puta...)

odete fino u ministarstvo pravde kantona, federacije ili drzavno - mislim da je vamo dovoljno na nivou kantona, pokupite obrasce, popunite i odnesete uz ostalu dokumentaciju koju ce vam traziti, a sve sta vam treba mozete saznati tamo na licu mjesta (statut, odluke itd..), platite taksu, cekate mjesec-dva-tri i na kraju dobijete rjesenje...

sretno ;)

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.