registracija gsi ??

registracija gsi ??

Član
Imam namjeru kupovat kadetta mozda uzmem gsi ,sad me zanima posto je cijena reg sada po ks a ne ccm znali iko koliko dodje registracija jednoog od 115 ks

BHT Ovisnik
bolan ako nista to ti je lako saznat,ne trebas zbog tog pitanje na forum stavljat,doc ce te kolk i passata negdje,mozda malo skuplje
oko 500km

Legend
jaran mi ima calibru isti motor 92 god. registtracija je 650 KM tako da bi i za kadetta trebala biti tu negdje

ja znam da je za moju cvaju 1.6 bila 450 registracija,tako da zela ne valja ti racunica;)

Član
Brum Brum je napisao(la):
ZELA GTI je napisao(la):
Nexus je napisao(la):

šta bola??meni je za golfa 2 gti prošle godine bila oko 400 km

jest malo sutra 400Km za GTI-a, jest ako ti je u papirima 1.3. Ja prosle godine reg Gtia 8V 515KM, kod drugih agencija je bilo 500Km, ali sam ovdje navikao pa sam malo skuplje prosao.

Nije brate,sve legalno u papirima.Znam par kolega iz bosne kojim je bila skuplja registracija sa golfom 2 dizel nego meni,tako da je jako moguće da postoje razlike od županije do županije.Meni je 400 km bilo

Član
CoL3-99 je napisao(la):
mom je prijatelju calibra 2.0 8v 113 ks oko 500km reg,mozda do 550 u mostaru

Prije par godina kada sam registrirao golfa cabrio su mi gledali samo kubikažu i godište auta.Nisu gledali kw nikako.Postoje razlike od osiguranja do osiguranja,a s obzirom kakva nam je država i od županije do županije.Škoda fabia 1.9 tdi(101 ks) 2001 godina je registracija bila 630 km