Registracija automobila i kazne

Registracija automobila i kazne

Član
Registracija auta istice 24.01.2014 a kaznu sam dobio 09.01. Kaznu cu platiti u skorije vrijeme prije registracije naravno. Interesuje me da li prilikom registracije moram prilloziti i uplatnice kazni uz saobracajnu? Auto kojim sam nacinio prekrsaj nije moje pa nebih da vlasnik zna da sam zaradio kaznu za prekoracenje brzine vozeci njegovo auto. I da li je ta kazna vezana uopste za vozaca ili auto? Hvala u naprijed.

Član
Zaboravio sam da napomenem da na uplatnici koju sam dobio od sluzbenog lica pise samo svrha uplate, iznos i naravno racun na koji novac ide. Dok je za svrhu uplate upisano 'novcana kazna'. Tako da prilikom uplate upisujem licne podatke koje nemaju veze sa autom. Rok uplate mi je 3mj . Da li to moram uplatiti prije tegistracije ili ne. Kao sto sam vec napomenuo auto nije na meni. Izvinjavam se ako sam ovim duplim postom prekrsio pravila foruma.

Član
Pa cim si ti dobio kaznu a tudje auto predpostavljam da su te zaustavili ....da te slikala neka kamera il stacionarni radar dosla bi na vlasnika auta...tako da moras platiti kaznu i prilozi uplatnicu kad budes registrovao auto jer nekad ne legnu pare odmah...pa problem bude..

Član
Bio sam danas kod glavnog za saobracajni odjel :happy: i kaze mi on da se kazna odnosi iskljucivo na lice koje je kaznjeno. Te nema veze sa automobilom ako on nije vlasnik jer se kazna pise na lice koje je tu kaznu pocinilo bez obzira na vozilo. Tako da ako auto nije na meni(a nije) nece biti problema prilikom registracije. U svakom slucaju hvala.