RE: P: PowerTech 8j 15-ke, lock

RE: P: PowerTech 8j 15-ke, lock

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.
Član
nakon dosta razmisljanja ipak stavit cu i ovdje oglas u vezi prodaje felgi: dakle POWERTECH 8x15 SVE 4,8rupa 4x100 i 4x108 PREDNJE et35 ZADNJE et20, na njima 4toyo gume, 2 skoro nove 2 onako solidno, felge prodajem s obrazom dakle nit su krive nit tresu, balansirane na 00 00, preksinoc sam ipak isao na test voznju i vozio 160 i nije treslo, felge su jako rijetke pa im je i cijena masna a to je 1000KM, za kesh moze malo nize a opcenito me interesuje i zamjena za druge 15-ke ali neke obicne moze i vise krakova,petokrake itdd..... molio bi bez OFF-a a u toku dana postavim slike SVOJIH felgi a i slike felgi na drugim autima da se vidi o cemu se radi;)

Uploaded with ImageShack.us

prednje gume:

zadnje gume:

evo neke slike:

ove zadnje na corsi su upravo te kod mene, naprijed manji falc nazad veci.. parite oci :)))

Član
RE: P: PowerTech 8j 15-ke,HITNOOO..5oo KMova :S

B
U
M
P
znaci ZADNJA cijena jer mi je jako hitno je 500KM!!! ove 2 zadnje s ET20 sam krenuo polirati,jednu sam skoro zavrsio a drugoj samo skinuo lak, potrebno je ili nastaviti polirati ili pripremiti pa prespricati..ev slika:

HITNO HITNO HITNOOOO!!!!!!!

Član
RE: RE: P: PowerTech 8j 15-ke,HITNOOO..5oo KMova :S

BUMP!! felge su jos tu, cijena sto sam postavio je dakle za KESH, jos me interesuju zamjene za neke druge alu felge + doplata, ili neka muzika plus doplata a moze i neki mobitel + doplata, ali u zamjenu felge su 600KM..

Status
Zatvorena za pisanje odgovora.