LSD Član 05.02.2012 #1 znaci zanimaju me koje su razlike u mostovima MK3 "obicni" i MK3 Karavan... ustvari da li je moguce zadnji most prebaciti karavana na mk2?
znaci zanimaju me koje su razlike u mostovima MK3 "obicni" i MK3 Karavan... ustvari da li je moguce zadnji most prebaciti karavana na mk2?
Oggy Početnik 05.02.2012 #2 Nije moguce, velika je razlika, kacenje amortizera ni slicno...ima jos razlika, uglavnom, nije moguce prebaciti most sa karavana na mk2, a ni mk3..
Nije moguce, velika je razlika, kacenje amortizera ni slicno...ima jos razlika, uglavnom, nije moguce prebaciti most sa karavana na mk2, a ni mk3..
LSD Član 05.02.2012 #3 neki dan sam procitao post "mozda kod vas nije ali u Srbiji je sve moguce" hahhaa selim se u srbiju.. skuzio sam da kacenje amortizere nije isto..zanima me vezanje za sasiju..duzine "spona" ima li interesanata da mijenjamo mostove i amortizere????
neki dan sam procitao post "mozda kod vas nije ali u Srbiji je sve moguce" hahhaa selim se u srbiju.. skuzio sam da kacenje amortizere nije isto..zanima me vezanje za sasiju..duzine "spona" ima li interesanata da mijenjamo mostove i amortizere????
enesss Legend 06.02.2012 #4 provjereno pase sa MK3 Vento , i MK3 Golf-a ....... saraf na saraf ide , samo ti dodje siri trap , mislim 2 i nesto cm , ustedis na distancerima :lol: ako te zanima postavim slike , trenutno majstor limar JUSIN radi Jettu vr6 , a trapovi i motor iz venta vr6 vec prebaceni i prednji i zadnji
provjereno pase sa MK3 Vento , i MK3 Golf-a ....... saraf na saraf ide , samo ti dodje siri trap , mislim 2 i nesto cm , ustedis na distancerima :lol: ako te zanima postavim slike , trenutno majstor limar JUSIN radi Jettu vr6 , a trapovi i motor iz venta vr6 vec prebaceni i prednji i zadnji
enesss Legend 06.02.2012 #6 Oggy je napisao(la): Ma to je svima poznato, sa "obicne" trice i venta...al karavan jok Kliknite za proširenje... DA a za karavan NE znam , al isto mislim da ne moze
Oggy je napisao(la): Ma to je svima poznato, sa "obicne" trice i venta...al karavan jok Kliknite za proširenje... DA a za karavan NE znam , al isto mislim da ne moze
.nOKe Legend 07.02.2012 #8 je li siri od svakog mk3 ili samo od GTI i vr6 modela ? znam da gti i vr6 modeli imaju 5 sarafa..
enesss Legend 07.02.2012 #9 .nOKe je napisao(la): je li siri od svakog mk3 ili samo od GTI i vr6 modela ? znam da gti i vr6 modeli imaju 5 sarafa.. Kliknite za proširenje... jeste od svakog siri , tacno podatci koliko mozda ima u autodati
.nOKe je napisao(la): je li siri od svakog mk3 ili samo od GTI i vr6 modela ? znam da gti i vr6 modeli imaju 5 sarafa.. Kliknite za proširenje... jeste od svakog siri , tacno podatci koliko mozda ima u autodati