.nOKe Legend 17.10.2009 #1 Evo prve reklame BMW-a. Ubrzo potom slijedi odgovor AUDI-a sa: E sad, da se u priču nije umiješao subaru sve bi bilo ok..možda… A za kraj tu je ova jednostavno jasna reklama Bentley-a:
Evo prve reklame BMW-a. Ubrzo potom slijedi odgovor AUDI-a sa: E sad, da se u priču nije umiješao subaru sve bi bilo ok..možda… A za kraj tu je ova jednostavno jasna reklama Bentley-a:
.nOKe Legend 17.10.2009 #3 predpstavio sam jbg, et ja nisam vidio a toliko sam na forumu,pa opet nadam se da ce biti jos raje koja nije vidjela
predpstavio sam jbg, et ja nisam vidio a toliko sam na forumu,pa opet nadam se da ce biti jos raje koja nije vidjela
boss_C200 Član 17.10.2009 #6 tibor987 je napisao(la): ovo je cesto ko golf duja na nasim cestama...pa se sad ti zamisli Kliknite za proširenje... :lol::lol: bilo u svakom podforumu po 2 puta:icon_biggrin:
tibor987 je napisao(la): ovo je cesto ko golf duja na nasim cestama...pa se sad ti zamisli Kliknite za proširenje... :lol::lol: bilo u svakom podforumu po 2 puta:icon_biggrin: